Yutub izliyom ceza gelir mitüm dünyada cloudflare sunucusu down oldu şuan dünyada var sıkıntı sitelerle veya ülkeyle ilgili bişey değil.
Yutub izliyom ceza gelir mitüm dünyada cloudflare sunucusu down oldu şuan dünyada var sıkıntı sitelerle veya ülkeyle ilgili bişey değil.
Aynı şekilde açıldı ben de hemen banka hesabıma çektim ne olur ne olmazOrda iyi para vardı benim giremedim şimdi giriş yapiliyor hemen girip çektim 🤣🤣 patladi diye korktum valla
bol sansHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Aman diyeyim Tek bukadar emek boşa gitmesinOrda iyi para vardı benim giremedim şimdi giriş yapiliyor hemen girip çektim 🤣🤣 patladi diye korktum valla
Hiç deme valla reis ya. Zaten ayda yılda bir oluyor böyle şans 😀Aman diyeyim Tek bukadar emek boşa gitmesin
Bir iki haber düştü ama kapatabilirlerOrda iyi para vardı benim giremedim şimdi giriş yapiliyor hemen girip çektim 🤣🤣 patladi diye korktum valla
Zaten bir tek ondan kapatıyorlar dostBir iki haber düştü ama kapatabilirler
Sıkıntı olmazsa bende yapabilirim dost@Lazistan08 reis gelsinde rol bakiye Atalim tek adım 2500 . Kazanç olursa kazanç ful dağıtım yapsın dostumuz
Yok düzelirHiç deme valla reis ya. Zaten ayda yılda bir oluyor böyle şans 😀
Dillendiriyorlar sosyal medyada hedef olunca patlıyorZaten bir tek ondan kapatıyorlar dost
Bence sen yap senin şansın kuvvetli bugün@Lazistan08 reis gelsinde rol bakiye Atalim tek adım 2500 . Kazanç olursa kazanç ful dağıtım yapsın dostumuz
+1 şansı varBence sen yap senin şansın kuvvetli bugün
Foruma arıza yaptı bakıma girdi şenlik bir problem değil dost tgden duyurdularErişim engeli mi geldi ne oldu Beyler şimdi girebildim