- 8,464
- 3,887
- 113
3.0
Son mu eşref hocam bi kaza bela olmadan bitirelim de10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741
Bol şanslar10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741
Bol sans10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741
101 oynuyoruz o zaman toplaşın10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741
Yalnız son adımda yatarsa yine alamıyorsun dostBen eşref hocanın her rollüne gittim ben de alamadım hoca da isyan etti artık dedi gel yenisine kazanalım orda göreyim seni dedi biz de dostumuzu yalnız bırakmadık
Yağmur gibi gelsin başkan10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741
Listeci benim dostumListeci yok eşref hoca daha önceden ödül almayan 10 kişi dedi
Eşref hoca bu saatlerde fixed maçı bulurYalnız son adımda yatarsa yine alamıyorsun dost
Bol şanslar10 dakikadır maç arıyorum bekliyorum yok. Denedik bunu bakalım umarım gelirim bol şans hepimize Ekli dosyayı görüntüle 884741