- 35,232
- 18,894
- 113
Barem 83.5
Gruptan iban atılmıyo dostDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Tamam topragimDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
usta grupta iban paylaşımı oluyor muDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Gruptan bilgi gönderilemiyorDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Hocam listeye ben neden dahil olamadım bir açıklama yapar musun teşekkürlerDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
gruptan iban atılmıyorDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Tamamdır dostum ☘Dostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Nssil dersen dostDostlar ödülüde ben dağıtacam, listedeki dostları gruba alacam bilginiz olsun
Role geç dahil olduğun için 3 veya daha sonrasında .Hocam listeye ben neden dahil olamadım bir açıklama yapar musun teşekkürler
Bol şans dost sana onzaman belki bizde rol yaparız kupon tutarsaTamamdır dostum ☘
Canın sağolsun görünce katılmıştımRole geç dahil olduğun için 3 veya daha sonrasında .
Seni severim hatta Beşiktaş ı hiç sevmem ama hak geçmesin,Hocam listeye ben neden dahil olamadım bir açıklama yapar musun teşekkürler
🙏🏻🥰🥰 Umarım dostum haydi bakalım 🙏🏻Bol şans dost sana onzaman belki bizde rol yaparız kupon tutarsa![]()
Dost ister grubu olustur tek tek yazinca yazdik diye haber verelimSeni severim hatta Beşiktaş ı hiç sevmem ama hak geçmesin,
Listedeki herkes senden öncelikli