- 20,763
- 9,607
- 113
nasıl bir dağıtım yapmak istersin ona göre liste çıkarsınlarWonnnanzinhooo... Herkesin emeğine yüreğine sağlık Beyler. Geldik en zor kisima 😀😀
nasıl bir dağıtım yapmak istersin ona göre liste çıkarsınlarWonnnanzinhooo... Herkesin emeğine yüreğine sağlık Beyler. Geldik en zor kisima 😀😀
dağıtımı yaparım istersen dostWonnnanzinhooo... Herkesin emeğine yüreğine sağlık Beyler. Geldik en zor kisima 😀😀
Dün alamamistik demekki bugunr nasipmis rolü başarmak😍Wonnnanzinhooo... Herkesin emeğine yüreğine sağlık Beyler. Geldik en zor kisima 😀😀
aynen oyledün ödül alanlar bi çekilse ortalık açılda
Adamı gaza getirme.dunkunumu yasattircaksinBu hızla bir adım daha yok mu![]()
yokBu hızla bir adım daha yok mu![]()
Katiliyorumdün ödül alanlar bi çekilse ortalık açılda
☺☺☺teker teker wonlayacağız demiştim
Tamam yazıyorum dostÖzelde 79 mesaj var hiç birine bakma şansım yok arkadaşlar buradan belirteyim. @cemsin @fatihgs1905 birde Ahmet vardı. Sizden biri bana özelden yazsın dostlar aranızda konusunda
bi ben yazmamışım 79 ne anasınıÖzelde 79 mesaj var hiç birine bakma şansım yok arkadaşlar buradan belirteyim. @cemsin @fatihgs1905 birde Ahmet vardı. Sizden biri bana özelden yazsın dostlar aranızda konusunda
Yüzümüz güldü mü sonunda 😂Wonnnanzinhooo... Herkesin emeğine yüreğine sağlık Beyler. Geldik en zor kisima 😀😀
Şimdiden kesene bereket dost Allah gönlümce versinÖzelde 79 mesaj var hiç birine bakma şansım yok arkadaşlar buradan belirteyim. @cemsin @fatihgs1905 birde Ahmet vardı. Sizden biri bana özelden yazsın dostlar aranızda konusunda
valla bide benbi ben yazmamışım 79 ne anasını