- 2,167
- 10,529
- 113
Reis soyle bir maxlcAz önce golden golden diyordu yanlış gormediysem pahhaa
Reis soyle bir maxlcAz önce golden golden diyordu yanlış gormediysem pahhaa
1:40 6 üçlük peş peşeLan valla kapattım sayfalari çay aldım kahvaltı yapıyordum Söve Söve 🤣🤣 aklıma kayıp bonusu geldi alayım dedim baktım tutmuş 🤣🤣 nasıl oldu bu yahu
reis valla getirdik burada 3-4 kişiLan valla kapattım sayfalari çay aldım kahvaltı yapıyordum Söve Söve 🤣🤣 aklıma kayıp bonusu geldi alayım dedim baktım tutmuş 🤣🤣 nasıl oldu bu yahu
Reisim bir musabaka söyle de fikrini de. Degerlendirip yapistiralimTaraf nba de canlı bombadir dost
Mucizevi bir şekilde aktı gitti son 2 dk da reis,,Lan valla kapattım sayfalari çay aldım kahvaltı yapıyordum Söve Söve 🤣🤣 aklıma kayıp bonusu geldi alayım dedim baktım tutmuş 🤣🤣 nasıl oldu bu yahu
İyi sovdun demin korktular herhal senden 6 tane trip geldi bi anda puabaLan valla kapattım sayfalari çay aldım kahvaltı yapıyordum Söve Söve 🤣🤣 aklıma kayıp bonusu geldi alayım dedim baktım tutmuş 🤣🤣 nasıl oldu bu yahu
Resim cenk aldı maçı cşfşffşfşlşfşfşLan valla kapattım sayfalari çay aldım kahvaltı yapıyordum Söve Söve 🤣🤣 aklıma kayıp bonusu geldi alayım dedim baktım tutmuş 🤣🤣 nasıl oldu bu yahu
He yaaa,,efso oldu valla,,İyi sovdun demin korktular herhal senden 6 tane trip geldi bi anda puaba
Yıkılmadık ayaktayızzzz)))))Resim cenk aldı maçı cşfşffşfşlşfşfş
Orlando maci ben ust olacam diye bağırıyor sanki denver maci fena alt oluyorReisim bir musabaka söyle de fikrini de. Degerlendirip yapistiralim
Totemine sağlık ❤Yıkılmadık ayaktayızzzz)))))
Seçç allOrlando maci ben ust olacam diye bağırıyor sanki denver maci fena alt oluyor
Boston 123.5 açmışlar sence gel gel mi?Orlando maci ben ust olacam diye bağırıyor sanki denver maci fena alt oluyor
Tşkkkkkk ürrr dost,,Totemine sağlık ❤
bencede bu mantıklı laBoston 3. Çeyrek 52.5 üst banko
50 atar bence barem azBoston 123.5 açmışlar sence gel gel mi?
3. Çeyrek 52.5 üst çok iyi duruyorBoston 123.5 açmışlar sence gel gel mi?