Bol sansSon adım ödül için.. gelirse 5 kişiye ödül verip tekrar devam ederiz dostlar bol sanslar Ekli dosyayı görüntüle 894628
Bol sansSon adım ödül için.. gelirse 5 kişiye ödül verip tekrar devam ederiz dostlar bol sanslar Ekli dosyayı görüntüle 894628
bol şans eşref vtecSon adım ödül için.. gelirse 5 kişiye ödül verip tekrar devam ederiz dostlar bol sanslar Ekli dosyayı görüntüle 894628
Bol şans dost geç kaldık buna diğerini bekliyoruzSon adım ödül için.. gelirse 5 kişiye ödül verip tekrar devam ederiz dostlar bol sanslar Ekli dosyayı görüntüle 894628
Hayırlısı olsun sevindim adınaDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
Bol şanslar. Eşref senden alalım şu 🍞 gi artıkSon adım ödül için.. gelirse 5 kişiye ödül verip tekrar devam ederiz dostlar bol sanslar Ekli dosyayı görüntüle 894628