- 5,284
- 1,581
- 113
Yenisi gelsin
Hayırlı olsun güzelDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
Ne mutlu sanaDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
HelalkeeeDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
Hayırlı olsun. DostumDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
hayırlısı olsun gözün aydınDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss
MeslekDostlar dönemedim size müthiş hayatı bir gelişme oldu benim için.. avukatim aradı 3 yıldır bekledigim askeri dosyam lehime sonuçlandı 🤣🤣🤣 ulan elim ayagim titriyor 🤣🤣 ne diyecegimi ne yapacagimi bilemiyorum 🤣🤣 çocukluk hayalim olan meslegime geri dönüşsssss