- 5,044
- 2,269
- 113
Tebrikler reiss
Devam eder belki yada çekebilir@EşrefTEK80 kral devam edicenmi
Cektim ya dün ki en son kaybettiğimiz paris macinin kayıp bonusu ile yaptik bu bakiyeyi 😀😀2k ile. Baska yere aticam devam ederiz siz ikiniz için sadeceDevam eder belki yada çekebilir
Eywallah dost inşallah kazanirsinda senden güzel bir kahvaltı yaparizCektim ya dün ki en son kaybettiğimiz paris macinin kayıp bonusu ile yaptik bu bakiyeyi 😀😀2k ile. Baska yere aticam devam ederiz siz ikiniz için sadece
Reis valla iyi akıl etmişsin o Paris'in ben ta AMK 2 sayidanmi ne yatırdı biziCektim ya dün ki en son kaybettiğimiz paris macinin kayıp bonusu ile yaptik bu bakiyeyi 😀😀2k ile. Baska yere aticam devam ederiz siz ikiniz için sadece
Eyw kral sağolCektim ya dün ki en son kaybettiğimiz paris macinin kayıp bonusu ile yaptik bu bakiyeyi 😀😀2k ile. Baska yere aticam devam ederiz siz ikiniz için sadece
İnşallah kazanir verirsede canı sağolsun vermessede bol sanslarEywallah dost inşallah kazanirsinda senden güzel bir kahvaltı yapariz
Ben 😄😄Cektim ya dün ki en son kaybettiğimiz paris macinin kayıp bonusu ile yaptik bu bakiyeyi 😀😀2k ile. Baska yere aticam devam ederiz siz ikiniz için sadece
2 var biri biticiNba da. 3 maç var daha iyi almak lazım aslında
Yaparsın sen yine en güzeliniNba da. 3 maç var daha iyi almak lazım aslında
Tek baba 😁😁Nba da. 3 maç var daha iyi almak lazım aslında
Vallahi sen bu işi yapıyorsun usta durumuna göre bassNba da. 3 maç var daha iyi almak lazım aslında
Analiz yapıyordurGeliyomu kupon @EşrefTEK80 ilk defa rahat rahat adamı takip edebiliyorum😂😂
Bizde ise gidiyoruz diye kalktikkk 6 daaYav kafayımı yediniz yatıyorum kalkıyorum işe gıdecem halen buradasınız![]()