Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,248
33,133
113
Mübarek ramazanda bu foruma bişeyler oluyor Allah Herkesin yardımcısı olsun 4 gün sonra bayram kalp kırmaya gerek yok
Doğru söylüyorsun Kral adam Ama bu şekilde millete sanması yanlış ya Eşref 10 saat rol açmış ya ona ne Mesela örnek veriyorum Senin yerin her zaman ayrı bunu biliyorsun zaten Hadi ona karıştım canın sıkıldı Öyle kendini uğraş buldun ama muro'yu devreye sokarsa böyle yok yalaka yok bilmem ne olmaz

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,825
13,258
113
Boş yapıyor O yüzden üstüne gitmek istemiyorum biliyor musun Çok boş konuşuyor adres istiyor sana nokta atışı konum Atacağım bana telefon numaranı ver delikanlısın ya ben sana buradan adresi nasıl atayım Hadi Küçükçekmece Kanarya Mahallesi geleceksin beni nerede bulacaksın orada
Bitlisli yakın Bi arkadaşım kanarya mahallesinde yaşıyor çok gelip gittim yanlarına hızlıdır oralarda selamlar Murom.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,174
17,576
113
Kumar insanları ne hale getiriyor işte ben bazen kendimden utanıyorum Götümüzden nefes alıyoruz hala bu alemdeyiz bizden adam olmaz
Kimse kimseye salça olmasa yine bir şekilde akıp gidiyor konular, ama biri kaybediyor gelip sallıyor, o kıskanıyor derken huzur kaçıyor. Sorun zihniyette. Hayırlısı olsun

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,344
11,450
113
Dexter git de holiganda 17 macli kombine yapıp dağıtım vaati ver kardeşim sen
Burda huzur bozuyor işte.. benim konuda dostlar var sadece isterlerse 4 gün takip ederler kimene. Takip eden hiç kikse alinmamis gücenmemis ama arkadaş ne alakaysa onlarin hakkini savunmuş. Neyse dostlar iyi ki varlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...