Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
755
2,436
93
Geldin konuya herkesin, forumun huzurunu bozdun . Gerek var mıydı? Ne işin var abi takip etmiyorsan yada takip eden insanlar ses cikarmiyorken sen dahil bile değilken ne oluyor da gelip huzur bozuyorsun
Huzuru bozan senin yazdıkların ben konuyu yazılanları gördüm son sayfada ki komiğime gitti onu yazdım atarlanan sensin konuyu açtın diye Forum sahibi gibi takılıcan diye bir kaide yok edepli ol önce isteyen fikrini söyler rahatsız oluyorsan görmezden gelirsin bu kadar basit

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,334
11,370
113
Ulan utanmaz hem herkezden para dileniyorsun vermeyince de sallamaya mi başlıyorsun teneke akıllı ol olmayan aklını alırım git ötede oyna bana bulaşma Ekli dosyayı görüntüle 944088
Adam takip etim demiş dm kapalı benim demiş . Senden para dilenmemis. Burada algı yaratiyorsun adama . Ayıptır yaptığın Allah için işine bak. Az önce beni eleştiriyordun takip ede emegini alamıyor saatlerdir takıp etmiş diye, bu lazistan kardeşimiz de hakkini almak için dm kapali haberin olsun demiş. Kötü bişey mi bu

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,658
11,934
113
Adam takip etim demiş dm kapalı benim demiş . Senden para dilenmemis. Burada algı yaratiyorsun adama . Ayıptır yaptığın Allah için işine bak. Az önce beni eleştiriyordun takip ede emegini alamıyor saatlerdir takıp etmiş diye, bu lazistan kardeşimiz de hakkini almak için dm kapali haberin olsun demiş. Kötü bişey mi bu
Aptala malum olmaz , boşver dur hele sen karışma .
İti çıktığı yere bi sokayım

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,658
11,934
113
Huzuru bozan senin yazdıkların ben konuyu yazılanları gördüm son sayfada ki komiğime gitti onu yazdım atarlanan sensin konuyu açtın diye Forum sahibi gibi takılıcan diye bir kaide yok edepli ol önce isteyen fikrini söyler rahatsız oluyorsan görmezden gelirsin bu kadar basit
Huzuru kim bozuyor ? dünki yetme attığın mesaja bak söylediğin yazdığın mesaja bak konuş eğer uyanamadıysan git bi yüzüne su vur ,
Seni gazlayan 2025 Aralıkta de senden para istememse azıcık forum kültürü öğren gir hakkımdaya dağıttığım paralara bak at kafası sana az kaldı şimdi

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,171
17,569
113
Kral uğraşma valla ziyan olursun. SS arşivleri vardır bunların. Nokta dahi koysan ifşa ederler. Burda iyi niyetinin kurbanı olursun her zaman . Multi hesapla gelip ahkam kesen tiplerle diyalog kurmaya gerek yok. Salla gitsin

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,334
11,370
113
Kral uğraşma valla ziyan olursun. SS arşivleri vardır bunların. Nokta dahi koysan ifşa ederler. Burda iyi niyetinin kurbanı olursun her zaman . Multi hesapla gelip ahkam kesen tiplerle diyalog kurmaya gerek yok. Salla gitsin
Reisim eyvallah haklısın. Ama ben ne mesaj atar para isterim neden birşey yaparim istedikleri kadar arşivi olsun. Kendi paramla oynar kendi paramla işime bakarım. Çıksın desin ki biri de benden para istedi diye. Haa bence istemek de kötü birşey degil ona birşey demiyorum. Ama foum kurali gereği istemek yasak ondan dolayı yadirgiyorum. Neyse boşver reis ya zaten geceden kalmıştık (kupon maayetinde) iyice huzurumuzu bozdular. Biraz kupon yapayim da enerji toplayayim

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,334
11,370
113
Işte burada devreye girerim sen çok karaktersiz birisin Biliyor musun ekran görüntüleri alıp insanları küçük düşürmeye çalışıyorsun Kendini büyük görüyorsun Senin gibileri çok gördüm ezip geçerim akıllı ol
Gardaşim arkadaş herkesin huzurunu bozuyor banlatmak istiyor milleti boşver karşılık verme

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,247
33,133
113

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
755
2,436
93
Muro yalnız içinden geçer senin . Herkese laf yetiştirecem diye aklın gidiyor. Şu erkekliği yüz yüze yapamazsın mesela
O tenekenin kapanan sohbet konusunu oku bakalım adam mı görürsün yüz yüze gelirsek laf söylemem gerekwni yaparım sen küçük aklını böyle şeylere yorma hadi sütünü iç

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,658
11,934
113
O beni banlatamaz Kral Bir de yalaka demiş Ulan ben kime yalakalık Yapmışım tam bir teneke Ya boş bir teneke ya seni kıskanıyor bu
Bu kişi kendini nerde ne olarak görüyor bu haddi nerden alıyor onu anlayamadım kral ,
Bizi heralde yanına sülük gibi yapışan kan emicilerden sandı , aklını almayalım mı şimdi bu yeni yetmenin

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,171
17,569
113
O tenekenin kapanan sohbet konusunu oku bakalım adam mı görürsün yüz yüze gelirsek laf söylemem gerekwni yaparım sen küçük aklını böyle şeylere yorma hadi sütünü iç
Hiçbir halt yiyemezsin çok Dexter izlemişsin sen 😁 millete salça olma . Beğenmiyorsan takip etmezsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...