- 2,334
- 11,370
- 113
Herkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
Geçmiş olsun olmayınca olmuyorHerkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
Canin saolsunHerkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
iyi gecele dost fazla zorlama artık biraz ara ver geven güzel olsunHerkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
Ödül göndermek için niye diyorsun kardesım kaybedince paranı onlar mı veriyorHerkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
Olmazmı dostum aç, çok burdaSaat 15 den beri aralıksız takip eden oldu mı acaba harbi çok merak ettim
Adamın dibisin eline koluna sağlık 🫡Herkese iyi geceler dostlar olmadı elimden geleni yaptım en çok da ödül göndermek için ama bugün olmadı iyi geceler
Bi rol yapta görsünler kaç dk sürüyor11saat rollmü olur tırt
15dk garanti😆😆😆Bi rol yapta görsünler kaç dk sürüyor![]()
Saat 15 den beri aralıksız takip eden oldu mı acaba harbi çok merak ettim
Ne çalışması kardesım evde oturup 24 saat kumar oynamak ya da takip etmek varkenEn az 5 -6 kişi vardır 3 ten bu saate başka iş yapsalar alın teri ile fazlasını alırlar zaten