- 28,544
- 26,532
- 113
Guzel guzel 41
Inanki birazdan icicem@nişantaşı koy bi devre arası viskisi hocam keyiflenelim 🤣
@Enişte gör gör dayımı tek dost bulmuşBol şanslar Tek dost
Mersin 90 atsin direk foto gelir eniste hiç merak etme puahaKalan 49 alt eşrefi bırakıp seni takip edicez şimdi 🤣🤣
Adı o@Enişte gör gör dayımı tek dost bulmuş
İçki içen biri değilim ama içki gece içilir bence puah daha erken içki saati değil suanInanki birazdan icicem
Fakirken takip etmiyom :dSayi görmek istiyorsan sana gece bir mac soylicem o maçı takip et dost miami maci en az 270 sayi olur puaha
Dayıma bak tek dostu eşrefmiş forumda meğer@Enişte gör gör dayımı tek dost bulmuş
He bi an yanlış anladık dayı mesaideyken heyecandan olsa gerek
Kim neyi bulmus a w@Enişte gör gör dayımı tek dost bulmuş
Şimdide ismi o demiş ben biraz inanır gibi yaptımda nede olsa adımız kadir soyadımız inanır değilki inanmadım tabi neyse dayı da bizi yicekDayıma bak tek dostu eşrefmiş forumda meğer
Sende parayi bulmuşsun diye duyumlar geldi gecen eniste söyledi bana hatta mulayim in konuda show yapmışsın dost puahaFakirken takip etmiyom :d
Yok dost bizde yanlış olmaz mesai başladı devlet için varız millet için varızHe bi an yanlış anladık dayı mesaideyken heyecandan olsa gerek
Dayı a w ne tavşan avınamı çıkcan paso aw aw yazıyonKim neyi bulmus a w
PismanimSende parayi bulmuşsun diye duyumlar geldi gecen eniste söyledi bana hatta mulayim in konuda show yapmışsın dost puaha
Yapma dayanamam 😀Inanki birazdan icicem
Yine ban yemiş ama süresiz değildir süresiz olsa adminler banlanan kullanıcı konusunda paylaşıyorlar gelir 1 2 gune yine dostArkadaşlar Forumun sinan63 den sonra 2 numaralı totemcisi olan @Muroo1988 den haberi olan var mı? En son 1 hafta ban almıştı geldi şimdi yine yok . Normalde kolay kolay kimseyle tartışmaya girmez ama ne oldu bende anlamadım. Gariban adamdı iyi kotu buradan ekmeğini dogrultuyordu