- 1,912
- 288
- 83
41
Geri vites yapma adaş söz ağızdan çıktı artık 90 çıkarsa etek giyer atarım buraya dedin pusuda bekliyoruzBide nba de savunma yok bunlar bide savunma yapan takımlar 90 çıkarsa bu maçtan harbiden çok şaşırırım
O maç bu maç diil 😁Karşıyakanın kadrodan haberiniz var mı maç başı ortalama 90 yiyor bu takım
Evet mersin bunlara attı ztn 94 hatırlıyorum o maça 91.5 alt mersin demiiştikKarşıyakanın kadrodan haberiniz var mı maç başı ortalama 90 yiyor bu takım
Ben isterim hiç atamasın 41de bitsin maç 🤣 ama kötü takım yani barem o yüzden yüksekO maç bu maç diil 😁
Karşıyaka böyle giderse 2 lig birden düşmeye kadar yolu var çok kötüler adamlar ben takip etmiyorum bu ligide nolduysa sakatını cık oyuncularımı gittiBen isterim hiç atamasın 41de bitsin maç 🤣 ama kötü takım yani barem o yüzden yüksek
80 i geçemez dost bu takim hangi maçta 90 sayi atmis ki bu maçta atsin 2 tane vasat takımın maçı sonucta bunlar 2 yari potanın yolunu bulamazlar basket te çok sayi cikmasi için ciddi yetenek lazim bunlarda da yetenek yok maalesef puahaEn az 130 atae
Bugün atamasın bari de şu kadar takip ettiğimize değsinEvet mersin bunlara attı ztn 94 hatırlıyorum o maça 91.5 alt mersin demiiştik