- 2,302
- 11,300
- 113
Herkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
GüldürmediHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Bol şans küçüğü büyüğü olmazHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Bol sans abi sabahki mevzu heralde puahhaHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
60 verirsen takip ederim dostHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Yoklukta bol şans dileyelim, varlıkta zaten herkes yanında olurHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Tahir abi ben o multiyi shellaca yazdım dedi banlandi ama adamın ana hesabı duruyorBol şans küçüğü büyüğü olmaz
Bol şansHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Tumbete döner ins. Bugun yineDiğer kuponu buraya yüklerken bu gelmiş 1 dk da 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 942879
Varol Tahir reisimBol şans küçüğü büyüğü olmaz
Won be wonDiğer kuponu buraya yüklerken bu gelmiş 1 dk da 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 942879
La tama Tahir abi söyledi senin adın enesmis hayatiminin şokunu yaşattın bana bugün puhahabol şans tatlım
Kim ki sana zararı yoksa elleme herkesin bi meşkalesi var takılsınTahir abi ben o multiyi shellaca yazdım dedi banlandi ama adamın ana hesabı duruyor
Kim o nolur söyleTahir abi ben o multiyi shellaca yazdım dedi banlandi ama adamın ana hesabı duruyor