La harbi bu. krlrmi erkek sonuçtaBunu erkek koğuşuna atmışlar yerler bunu orda Ekli dosyayı görüntüle 926718
La harbi bu. krlrmi erkek sonuçtaBunu erkek koğuşuna atmışlar yerler bunu orda Ekli dosyayı görüntüle 926718
İsemi başladın kanal d ile hayırlı olsun ne kadar maasEşref Rüya az sonra yeni bölüm
Asgari ücretİsemi başladın kanal d ile hayırlı olsun ne kadar maas
Gökhan ağabey insanın moralini bozuyorlar boldermidir moldermidirİsemi başladın kanal d ile hayırlı olsun ne kadar maas
Nedir ne degildir sen çözGökhan ağabey insanın moralini bozuyorlar boldermidir moldermidir
Gökhan ağabey herşeye eywallah ama ordan kalkıp yok babalık yapmiyosun çocuğuna diye laf edemez orda dur derimNedir ne degildir sen çöz
Raporlu ilacım zaten dost lyrica zanax bide uyku için rivotril iciyorum%100 lilika kullanıyorsun teşhisi koydum 😆
Teşhis ne koydular, gecmiş olsun bu aradaRaporlu ilacım zaten dost lyrica zanax bide uyku için rivotril iciyorum
Valla dost ben senelerdir pskyatri hastasym yatmadigim hastane kalmadi Ankara'da Ankara üniversitesi pskiyatiride dosyam var roman gibi kullanmadığım ilaç kalmadı bipolar anskyte şizofreni teşhisi varTeşhis ne koydular, gecmiş olsun bu arada
Bide omsefik kopsefik bozuklukTeşhis ne koydular, gecmiş olsun bu arada
Anladım geçmiş olsun, ilaçlarını ihmâl etme tedavilerini yarım bırakmaValla dost ben senelerdir pskyatri hastasym yatmadigim hastane kalmadi Ankara'da Ankara üniversitesi pskiyatiride dosyam var roman gibi kullanmadığım ilaç kalmadı bipolar anskyte şizofreni teşhisi var
Saolasin brom Allah razı olsun içiyorum bro ama ilaçlar beni senelerdir mafettiAnladım geçmiş olsun, ilaçlarını ihmâl etme tedavilerini yarım bırakma
Bir an önce uyutmalari lazim bunu%100 lilika kullanıyorsun teşhisi koydum 😆
Obsesif kompulsif bozukluk bu gerçek adıBide omsefik kopsefik bozukluk
Bakıcı ve engelli maaşın var mı en azından onunla gecinirsiniz yoksa yaptirinValla dost ben senelerdir pskyatri hastasym yatmadigim hastane kalmadi Ankara'da Ankara üniversitesi pskiyatiride dosyam var roman gibi kullanmadığım ilaç kalmadı bipolar anskyte şizofreni teşhisi var
Engelli maaşım var dostBakıcı ve engelli maaşın var mı en azından onunla gecinirsiniz yoksa yaptirin
EeEşref Rüya az sonra yeni bölüm
Bakicida vermeleri lazım peşine düştünüz mu ?Engelli maaşım var dost
Şuanda bakıcıya gerek yok dost okadar yatalak değilimBakicida vermeleri lazım peşine düştünüz mu ?