- 2,155
- 885
- 113
Kayboll o halde Toros ne işin var konuda boş boş gelmişsinBanane benim param yok oynayanlar düşünsün
Kayboll o halde Toros ne işin var konuda boş boş gelmişsinBanane benim param yok oynayanlar düşünsün
Benim param var ben oynadım oynayanlar burda sen niye buradasın?Banane benim param yok oynayanlar düşünsün
Umarım beklenir öyleyse eyvallah agaCumartesi yazıyor flashsxoreda
Sana mı sorcaz nerde olacağımızı adama takılıyoruz sana kemik atmadıkKayboll o halde Toros ne işin var konuda boş boş gelmişsin
Git adama konuş o haldeSana mı sorcaz nerde olacağımızı adama takılıyoruz sana kemik atmadık
Şahsi takil koçum oğlum yavrum kaç yaşına geldin bunu biz mi öğretelimSana mı sorcaz nerde olacağımızı adama takılıyoruz sana kemik atmadık
Adamla konuşuyorum zaten araya giren sensinGit adama konuş o halde
Ben araya girmedim kimin nerde nereye şekilsiz Patavatsiz girdiği ortadaAdamla konuşuyorum zaten araya giren sensin
He kardes he anlaşılan yine çikolatalı sütünü içip kafayı bulmuşsunBen araya girmedim kimin nerde nereye şekilsiz Patavatsiz girdiği ortada
Kardeş orda isim şahıs belirtmeden mevzuya giren sen artı zeytinyağı gibi üste çıkan gene sen ne diyelim. Ama biz Angaraliyiz .. Dikkatini çekerim ..He kardes he anlaşılan yine çikolatalı sütünü içip kafayı bulmuşsun
Tamam çok korktumKardeş orda isim şahıs belirtmeden mevzuya giren sen artı zeytinyağı gibi üste çıkan gene sen ne diyelim. Ama biz Angaraliyiz .. Dikkatini çekerim ..
Korkmani gerekdirecek bir durum şuan için yok sakin ol biraz rahatla olurmu derin derin nefes al mesela 🥴Tamam çok korktum
😁😁Evet tüm maçlar kazandı celtic kaldı başka sorun var mı abicim ?