- 40,071
- 42,590
- 113
Pok kokmasinda puahaalcaksan 300 e bırakırım 3 kere yıkandı temiz bir don deterjan kokuyor
Pok kokmasinda puahaalcaksan 300 e bırakırım 3 kere yıkandı temiz bir don deterjan kokuyor
cemsin rahmetliPok kokmasinda puaha
Yok@Erhan2121 spurse şampiyonluk yakışmaz mı bu sezon![]()
Bu sene tecrübeden oturu olma şansları biraz zayıf ama 1 2 sene sonra nba i domine ederler açık ve bariz şekilde gözüküyor bu@Erhan2121 spurse şampiyonluk yakışmaz mı bu sezon![]()
ormanspor varken mi domine edecekler güldürme beni nba'de açık ara favori yıllardır ormansporBu sene tecrübeden oturu olma şansları biraz zayıf ama 1 2 sene sonra nba i domine ederler açık ve bariz şekilde gözüküyor bu
Sen bugün Grande Western union fazla kaçırmıssın köfteci Yusuftan çiğ köfte burger yer kendine gelormanspor varken mi domine edecekler güldürme beni nba'de açık ara favori yıllardır ormanspor
Sha harici is yok o takımda spurs çok sağlam geliyorormanspor varken mi domine edecekler güldürme beni nba'de açık ara favori yıllardır ormanspor
okcden degil büyükçekmeceden bahsedıyorumSha harici is yok o takımda spurs çok sağlam geliyor
okan 60 alt cok rahat geldıSen bugün Grande Western union fazla kaçırmıssın köfteci Yusuftan çiğ köfte burger yer kendine gel
Spurs alev aldı ilk yari bu şekilde devam ederse 80 sayi atarokan 60 alt cok rahat geldı
İmkansız kardeşimokan 60 alt cok rahat geldı
Allah ıslah etsin seni pauhaokcden degil büyükçekmeceden bahsedıyorum
rüya mı goruyon 70 bile göremezSpurs alev aldı ilk yari bu şekilde devam ederse 80 sayi atar
65 bandını gorur gibi detroit birazdan sert savunmaya baslarrüya mı goruyon 70 bile göremez
sıcak sıcak paraları per bitsin çekmeye gıtcem atmye sıcacık paralarımmmmmmmmİmkansız kardeşim
Ödemez 1.20 oransıcak sıcak paraları per bitsin çekmeye gıtcem atmye sıcacık paralarımmmmmmmm
PuahahaÖdemez 1.20 oran
rahat oder sıte vanobetÖdemez 1.20 oran