- 79,083
- 15,146
- 113
Bol şans o zaman makinacekılıs gelırse bi 500 roll de sende iban atarsın kupon tutarsa
Bol şans o zaman makinacekılıs gelırse bi 500 roll de sende iban atarsın kupon tutarsa
javor atti iptal oldu zora gırdı atsa bari yemedenBol şans o zaman makina
Pek fazla atağı da yokjavor atti iptal oldu zora gırdı atsa bari yemeden
icimden 1 olur gibi geldi oynadim da iptal bizi bozduPek fazla atağı da yok
TM abiCevrimi cok nba oyuncu bahsi bile yoktu galiba o sitede beni dinle uzak dur dost
Hanfendi bugün çok comertsiniz sebebi vanobet odedimicekılıs gelırse bi 500 roll de sende iban atarsın kupon tutarsa
Belli olmaz ev yukarı çıkmak için almak isteyecektiricimden 1 olur gibi geldi oynadim da iptal bizi bozdu
Sonlar da atar 1-0 yener belki dost bekleyelimicimden 1 olur gibi geldi oynadim da iptal bizi bozdu
normalde yazmıcaktım ama yazayım anlaşmaya vardık günlük limit koyuldu tüm paraya. her gece 5000 cekım ver dendi okey dedık. cekiyorum 2 gündür sorun yok bakalım.Hanfendi bugün çok comertsiniz sebebi vanobet odedimi
İyi gene oduylermis ama birdaha atma o siteyenormalde yazmıcaktım ama yazayım anlaşmaya vardık günlük limit koyuldu tüm paraya. her gece 5000 cekım ver dendi okey dedık. cekiyorum 2 gündür sorun yok bakalım.
Belki hepsini çektırırler birkaç gün sonra, uğraşıyoruz onun için arkaplanda.
Aynen kaşar nika 4. Çeyrek 2 dakikada 0-10 öndeydi 7-8 dakika sıfır sayı atmışlar 16-10 bitmiş 154.5 üst yattı 148 de kalmış tam şikeci kaltaklarkızlara güven olmuyor anında demonize oluyorlar
Dk 77 birazdan belli olur dost "atan alır" a donduicimden 1 olur gibi geldi oynadim da iptal bizi bozdu
Umarım hepsi eline gecer dostnormalde yazmıcaktım ama yazayım anlaşmaya vardık günlük limit koyuldu tüm paraya. her gece 5000 cekım ver dendi okey dedık. cekiyorum 2 gündür sorun yok bakalım.
Belki hepsini çektırırler birkaç gün sonra, uğraşıyoruz onun için arkaplanda.
ev atti iptal ettiler dep atar sımdıDk 77 birazdan belli olur dost "atan alır" a dondu
ev yenecek başka çare yokev atti iptal ettiler dep atar sımdı
Dur dur belki 1.5 alt olsun diye iptal etmislerdir erken gelince 😂ev atti iptal ettiler dep atar sımdı
88 e kadar umit varev atti iptal ettiler dep atar sımdı