- 27,462
- 13,365
- 113
Gece 10k kaybettim. Sabah 2500 kayıp bonusla olana bak puhahahaFenerbahce kasimpasa la bugün oynucaklar ya fener yorgun skiniar sakat kesin gol yerler
Ekli dosyalar
-
124.9 KB Görüntüleme: 42
Gece 10k kaybettim. Sabah 2500 kayıp bonusla olana bak puhahahaFenerbahce kasimpasa la bugün oynucaklar ya fener yorgun skiniar sakat kesin gol yerler
Eskiden biz zengindik simdi sen hayat iste puahaGece 10k kaybettim. Sabah 2500 kayıp bonusla olana bak puhahaha
Yok be ne zenginliği bi çırpıda gider bu şimdiEskiden biz zengindik simdi sen hayat iste puaha
Bu para eskiden olsa seni 1 yıl gotururdu puahaYok be ne zenginliği bi çırpıda gider bu şimdi
Buranin odemesi bile mucizeGece 10k kaybettim. Sabah 2500 kayıp bonusla olana bak puhahaha
Aynen eskiden 100 er oynuyordum şimdi en az 1kBu para eskiden olsa seni 1 yıl gotururdu puaha
Sende daha iflah olmazsın valla puabaAynen eskiden 100 er oynuyordum şimdi en az 1k
Hemen hemen her gün 10k üstü çekiyorum sorunsuz ödüyorBuranin odemesi bile mucize
Badana fırçam damda kaldi yenisini almam lazim destek olur musunHemen hemen her gün 10k üstü çekiyorum sorunsuz ödüyor
Premium musterisi olmussun dostum yatirimin yuksek miHemen hemen her gün 10k üstü çekiyorum sorunsuz ödüyor
yapma makinambattıq
çevrim tamamdır kalan bakiye ? 0 😅
odendı yazdıgına bakma gelmedı hala
Madem çektin neden bu kadar ağlıyorsun battim diye puaha dağıtım gelirmi acep
Ödenir tumbet sağlamdır rahat ol puahaodendı yazdıgına bakma gelmedı hala
para gelmedi kı dagıtım gelsın karnımız aç önce bi yemeğimizi yiyelim keyifle sonra bakarızMadem çektin neden bu kadar ağlıyorsun battim diye puaha dağıtım gelirmi acep