- 6,639
- 2,838
- 113
Geçmiş olsun dostBolsans gelirse 2 kişiye ulasirim
Geçmiş olsun dostBolsans gelirse 2 kişiye ulasirim
Balon bı adam sadecee uzun o kdr alpi bin basar bunaBamya kara listeye alındı
Uyanık olsak ederdim de dost birgün beraber nba yapalimKuponu takip eden yokmuş gelse veya gelmese 2 3kisiye ulaşacaktım vazgeçtim artık kimseye ulasmicam
Haklı ama takip etmemiş kimseUyanık olsak ederdim de dost birgün beraber nba yapalim
Bunlar böyle kuponu kötü gidince kaçarlarHaklı ama takip etmemiş kimse
Vallahi ben öyle uzun rol takip etmiyorum tek adım görürsem takip ederim o da kişiye göre herkesin rolüne de takip etmem Erhan bari kazansaydı kazanmış mı bura kazansın ya ErhanBunlar böyle kuponu kötü gidince kaçarlar
Ben normalde erhan'ın nba takip ediyorum benim alanım nba ama bu aralar dişlerimi yaptırdım dolgu çekim filan akşam 8.9 oldumu uyuyorumVallahi ben öyle uzun rol takip etmiyorum tek adım görürsem takip ederim o da kişiye göre herkesin rolüne de takip etmem Erhan bari kazansaydı kazanmış mı bura kazansın ya Erhan
İyi dişlerini yaptırmışsın bizim ağzımızda Diş kalmadıBen normalde erhan'ın nba takip ediyorum benim alanım nba ama bu aralar dişlerimi yaptırdım dolgu çekim filan akşam 8.9 oldumu uyuyorum
Sana çekiliş çıktıydı gördün müGelsin de ulaşma kardeşim zamanında ulaştın yeterli![]()
500 tl diyorsan gördüm dm atmıştı arkadaş sagolsunSana çekiliş çıktıydı gördün mü
Bol şans 🤞500 tl diyorsan gördüm dm atmıştı arkadaş sagolsun