- 41,933
- 42,690
- 113
Knup 2/2 murphy 3/5Bolsans
Sabonise bakıyor kupon
Knup 2/2 murphy 3/5Bolsans
Sen bana iban birak 500 atacam sana birazdan dostGeçmiş olsun bidahakine artık
Bıraktım kesene bereket kanka 😂Sen bana iban birak 500 atacam sana birazdan dost
Kesene bereket çok incesinSen bana iban birak 500 atacam sana birazdan dost
Jackpot düşüyor verdiği paraya bak dost puahaBıraktım kesene bereket kanka 😂
Tsk ederim puahaKesene bereket çok incesin
Eyvah eyvah slota düşmüşsünJackpot düşüyor verdiği paraya bak dost puaha
2 3 kupon yapmıştım kayip olmustu kayip bonusu alıp oynadım da sans yokmuş 2milyon grand vardi düşse ne olacak ti yani puahaEyvah eyvah slota düşmüşsün
Bir Yonca bulamadım 3 grand açtım lanet olası Yonca gelmedi yoksa vurmuştum hepsi hikaye onun vakti zamanı var ne yaparsan düşmez 😂2 3 kupon yapmıştım kayip olmustu kayip bonusu alıp oynadım da sans yokmuş 2milyon grand vardi düşse ne olacak ti yani puaha
Ödemezdi bence onu en iyisi majör2 3 kupon yapmıştım kayip olmustu kayip bonusu alıp oynadım da sans yokmuş 2milyon grand vardi düşse ne olacak ti yani puaha
@Fterim1905Bugun nba den kazanan varsa bordo berelidir
Ben kazandım bordo berem nerdeBugun nba den kazanan varsa bordo berelidir
Major ede razıydım atam da mini geldi en dusugu puahaÖdemezdi bence onu en iyisi majör
Neyse 12.000₺ çekim talebi oluşturulmuş ona şükür 😂Major ede razıydım atam da mini geldi en dusugu puaha
Kuponu atta görelim gerçekten bordo berelimisin görelim puaahBen kazandım bordo berem nerde
Aynen mini çok saçma am agrabdda saçma majör en iyisi diğerinde site ödemez çünkü kahpelerMajor ede razıydım atam da mini geldi en dusugu puaha