- 40,071
- 42,590
- 113
İlacı veyahut caresi varmi efendim puabaYani böyle benim gibi sözü muteber buyuklerinin hakkını verirsen, zamanı geldiğinde onlardan daha büyük olursun. Sende o ışık var görüyorum lakin biraz hamsin
İlacı veyahut caresi varmi efendim puabaYani böyle benim gibi sözü muteber buyuklerinin hakkını verirsen, zamanı geldiğinde onlardan daha büyük olursun. Sende o ışık var görüyorum lakin biraz hamsin
Yine başladı bizimkisi konus konus ben inanıyorum sana dost puahaBu aralar durgunuz diye palazlandiniz galiba çocuklar. Ben eskiye dönersem siz deliye dönersiniz
Aha geldi delimiz 😂😂Bu aralar durgunuz diye palazlandiniz galiba çocuklar. Ben eskiye dönersem siz deliye dönersiniz
Ula Erhan sermayeye ortak ben niye sermayesiz ortağım😂Bundan sonra sermayesiz ortağım @Barrios her gece 1 de kapısını çalıp bana iki tane NBA maçı satar mısın diyecem erhanda iş yok bitirdi bizi 😂😂😂
Bizde maharet eksik değil, baht biraz Nazlı bu ara.Yine başladı bizimkisi konus konus ben inanıyorum sana dost puaha
Sende dolandırıldığının farkına vardın demek sonunda ha 😂😂Bundan sonra sermayesiz ortağım @Barrios her gece 1 de kapısını çalıp bana iki tane NBA maçı satar mısın diyecem erhanda iş yok bitirdi bizi 😂😂😂
Unuttuğun ve bilmedigin birsey var ama bende maclari barriostan aliyorum puahaBundan sonra sermayesiz ortağım @Barrios her gece 1 de kapısını çalıp bana iki tane NBA maçı satar mısın diyecem erhanda iş yok bitirdi bizi 😂😂😂
O site 750 tane kupona bize amasız fakatsız direk ödediyse 10 dakikada sana 10 saniyede öder 😂😂Ula Erhan sermayeye ortak ben niye sermayesiz ortağım😂
Kayıkçı kul MustafaBizde maharet eksik değil, baht biraz Nazlı bu ara.
Lakin meydanı boş sanmayın, rüzgar döndüğünde toz kalkar 😂
Herkes er veya geç doğru yolu buluyor ben bundan sonra kimi dolandiracam bilmiyorum pauahSende dolandırıldığının farkına vardın demek sonunda ha 😂😂
Herkes bir gün sana biat edecek bende bunu farkettim emrindeyim tüm benliğimle sadakatimi takdir edeceksin. 😂Sende dolandırıldığının farkına vardın demek sonunda ha 😂😂
Kupon susar isim susmazAha geldi delimiz 😂😂
La valla ķör olacam artkk büyük yaz lütfen büyük yazKayıkçı kul Mustafa
Yarin konus o zmaan puahaKupon susar isim susmaz
Bugün tutmaz, yarın herkes hatırlar..
Mehmet Karahanlı barrios sadakatini taktiir ediyorHerkes bir gün sana biat edecek bende bunu farkettim emrindeyim tüm benliğimle sadakatimi takdir edeceksin. 😂
Sen hayir yapmayı seviyorsun ondan diyordur kesin puahaUla Erhan sermayeye ortak ben niye sermayesiz ortağım😂
Farkettim aracı firma sevmiyorum bundan sonra direk distribütör ile iletişime geçecem sen al satçı çıktın galerici gibisin 😂😂😂Unuttuğun ve bilmedigin birsey var ama bende maclari barriostan aliyorum puaha
Hayat şartları dost mecbur puahaFarkettim aracı firma sevmiyorum bundan sonra direk distribütör ile iletişime geçecem sen al satçı çıktın galerici gibisin 😂😂😂
Bizim seninle ortak olma gibi bir lüksümüz yok bizim sermaye buna yetmez ben senden maç satın alırım bu fakire tanesi 50₺ den verirsin artıkMehmet Karahanlı barrios sadakatini taktiir ediyor