Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 | NBA

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
9.00

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
En güzeli gülüm az insan çok huzur demişler. Başkalarının keyfi için stres sıkıntı yaşamaya gerek yok.. Kimse babamızın oğlu değil nankörlük eden herkes işine baksın.
Günde 10 konu açan adamlar vardı. Bak etrafına kaldı mı? İnsanlar konu açmaya korkar oldu. Yok demeyi öğrendiğim gün olgunluğa eriştigim gün oldu

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,490
113
Günde 10 konu açan adamlar vardı. Bak etrafına kaldı mı? İnsanlar konu açmaya korkar oldu. Yok demeyi öğrendiğim gün olgunluğu eriştigim gün oldu
Kalmaz ki gardaşım, adamların dmsi dolar taşar kıyamaz ödül atar bir iki saat geçmeden ödül attığı kişiler yine yazmaya başlar aradan 3 gün geçer bu sefer sanki mecburmuş gibi yine dmler gelmeye başlar en sonunda bir iki tane it dolandırır gider sonra hiç birşey olmamış gibi forumda külhanbeyliği yapar böyle böyle derken insanları soğuttular..

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Kalmaz ki gardaşım, adamların dmsi dolar taşar kıyamaz ödül atar bir iki saat geçmeden ödül attığı kişiler yine yazmaya başlar aradan 3 gün geçer bu sefer sanki mecburmuş gibi yine dmler gelmeye başlar en sonunda bir iki tane it dolandırır gider sonra hiç birşey olmamış gibi forumda külhanbeyliği yapar böyle böyle derken insanları soğuttular..
Evet malesef imzamı atarim

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,333
2,979
113
Aynen aynennnnn

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
5,621
113
Forumda toplam 10 kişiden sonrası herkesle Selami sabahı kestiğimden beri kafam rahat , ne beklentiye girerim ne ödül alır veririm kazandım mı bu 10 kişi içinden bakarım kim ne durumda diye durumu olmayan birini yakalarsam güzellik yaparım , durumum yoksada utanmadan DM atar isterim forumu bu şekilde kullandığım günden beri kafam rahat yüzde 95 i çakal.
Herkes Şeref namus abidesi ama en çok Çakallığı onlar yapıyor.
Selamün aleyküm

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,502
1,491
113
Kim nasıl isterse babacanlar kimsenin malının ortağı değiliz, değilsiniz. Herkesin kazandığı kendine, bol şanslar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Kotu bir nba günü olmus zaten sponsor vasitasiylan konuyu açtım kazanç olmadi bugün güzel bi tutar dedik olmadı konu içinden 2 kişiye 500 lira atacam ben
Reis maşallah senin bu sponsorların bitmiyor nazar degmesin