Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 | NBA

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
9.00

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,405
11,649
113
Gözün çıksın champaibne ,
Teke yatırdı beni 32 dk süre aldı top kullanmadı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
İkidir böyle ödül kazandın deyip atmadılar bu 3. olacak. 100 k çekim verdi dedi bir daha yok. Sağlıksal durum yoksa haber etmesi lazım
Ya nefret ettiğim şey. Kardeism 2-3 lira para vereceksin bı zahmet onu ayir da batırma. Sağlık hariç bu kadar zaman gelmemesi izahı yok. Kaldı ki ben böyle şeylere buna da inanmıyorum

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,302
27,079
113
Ya nefret ettiğim şey. Kardeism 2-3 lira para vereceksin bı zahmet onu ayir da batırma. Sağlık hariç bu kadar zaman gelmemesi izahı yok. Kaldı ki ben böyle şeylere buna da inanmıyorum
En kötüsü de yoklukta o paranın geleceğini saatlerce bekliyorsun. Bir umut dm den yazar diye bakıyorsun . O koyuyor adama valla kaybettim dese bu kadar koymaz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
En kötüsü de yoklukta o paranın geleceğini saatlerce bekliyorsun. Bir umut dm den yazar diye bakıyorsun . O koyuyor adama valla kaybettim dese bu kadar koymaz
İşte kanka kaybetmeyecek. Ben bir ara NBA kuponu yaptım 3 kişiye konuda söz verdim. Kazanç 25 k kusurdu. Sonra para yansıdıgi an dur dağıtım parasını çıkarım diye 12 k ya düştüm. Baktım işin içinden çıkamıyorum 12 çektim 7-8k si dağıtıma gitti. Düşün bana bişey kalmadı ama yapacak bişey yok yani. Batırdım öldü bitti diye bişey yok. Adama söz vermişsin adam beklentiye girmiş

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,302
27,079
113
@apuzcheva kral neredesin bişey demiyorum kaybettiysen kaybettim de
Onu dese ilk başta zaten çözülecek
İşte kanka kaybetmeyecek. Ben bir ara NBA kuponu yaptım 3 kişiye konuda söz verdim. Kazanç 25 k kusurdu. Sonra para yansıdıgi an dur dağıtım parasını çıkarım diye 12 k ya düştüm. Baktım işin içinden çıkamıyorum 12 çektim 7-8k si dağıtıma gitti. Düşün bana bişey kalmadı ama yapacak bişey yok yani. Batırdım öldü bitti diye bişey yok. Adama söz vermişsin adam beklentiye girmiş
Herkes aynı olmuyor işte. İyice zıvadan çıktı forum.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,490
113
Forumda toplam 10 kişiden sonrası herkesle Selami sabahı kestiğimden beri kafam rahat , ne beklentiye girerim ne ödül alır veririm kazandım mı bu 10 kişi içinden bakarım kim ne durumda diye durumu olmayan birini yakalarsam güzellik yaparım , durumum yoksada utanmadan DM atar isterim forumu bu şekilde kullandığım günden beri kafam rahat yüzde 95 i çakal.
Herkes Şeref namus abidesi ama en çok Çakallığı onlar yapıyor.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Forumda toplam 10 kişiden sonrası herkesle Selami sabahı kestiğimden beri kafam rahat , ne beklentiye girerim ne ödül alır veririm kazandım mı bu 10 kişi içinden bakarım kim ne durumda diye durumu olmayan birini yakalarsam güzellik yaparım , durumum yoksada utanmadan DM atar isterim forumu bu şekilde kullandığım günden beri kafam rahat yüzde 95 i çakal.
Herkes Şeref namus abidesi ama en çok Çakallığı onlar yapıyor.
10 kişi çok
Bende 10 kişide yok. Aynı kararı alalı 15 gün oluyor, son zamanlarda aldığım en doğru karar oldu. Forum bu konularda kabak tadı verdi çünkü.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,490
113
10 kişi çok
Bende 10 kişide yok. Aynı kararı alalı 15 gün oluyor, son zamanlarda aldığım en doğru karar oldu. Forum bu konularda kabak tadı verdi çünkü.
En güzeli gülüm az insan çok huzur demişler. Başkalarının keyfi için stres sıkıntı yaşamaya gerek yok.. Kimse babamızın oğlu değil nankörlük eden herkes işine baksın.