- 19,164
- 22,514
- 113
Tavuğu calsaydin her gün yumarta yerdinKomsunun Kümese girdim yumurta çaldım bu gecede ac uyumicaz
Tavuğu calsaydin her gün yumarta yerdinKomsunun Kümese girdim yumurta çaldım bu gecede ac uyumicaz
2 tavuk çalsa bide kanat yerdi acılı soslu uffTavuğu calsaydin her gün yumarta yerdin
Şuan sana yazdığımda spark 40 pro Güzel Cihax8c güzeldir 1 sene kullandım iPhone a kafa tutar şimdi yine tehcho spark 40 a geçtim deli gibi makina yapmış adamlar Samsung falan yanında leş
Üstte iyi değil yazdın bı karar verŞuan sana yazdığımda spark 40 pro Güzel Cihax
Kanka o 8c , hanımda 40 pro var 4 gün önce alındıÜstte iyi değil yazdın bı karar ver
Sen 179 çıkar demişsin maç 96-80 bitmiş nasıl won anlamadım@GOKAYBET kankam feyonoword won

Sen ne biliyon yalan söyleme destursuz ne derse odur hesabın mı yok 250 sayı çıkmış toplam 🤣Sen 179 çıkar demişsin maç 96-80 bitmiş nasıl won anlamadım Ekli dosyayı görüntüle 917292
Güzel kupon oynarsan bolsansKabin 6 oran garanti olsa iyi olur 5 6 mac fark etmez 1.60 oran sartı var bunlarda sadece
Doğru unutmuşımSen ne biliyon o yalan söylüyor destursuz ne derse odur hesabın mı yok 250 sayı çıkmış toplam 🤣
Banda 89 oran lazım ayarlar misin dostGüzel kupon oynarsan bolsans
Emanetin emanetimdir vatanım milletim namusum şerefim üzerine yemin ederim ki başında nöbet tutacağım 🤣🤣Ben yatıyorum eger sans yaver giderse güzel bi kazanç olursa 2 3 dosta ulaşırız kuponlar @haylan06 sana emanet dostum iyi geceler
Galatasaray'a toplam 5 Gol atar dedim rahat geldi destursuz sağolsun 🤣 adamın ham maddesiDoğru unutmuşım
Elimden kaçırdım kankaTavuğu calsaydin her gün yumarta yerdin
Ben geldi sayıyorum son 1 dakika 40 saniye sayı çıkmadıSen 179 çıkar demişsin maç 96-80 bitmiş nasıl won anlamadım Ekli dosyayı görüntüle 917292
Laz sen napisen oglum@Erhan2121 yorum lütfen