- 40,071
- 42,590
- 113
6 oran tek kupon için mi dostbaskan paraya ihtiyacım var 12 den sonra betvaktinin promosyonunu alacam son 1000 tl var bana 6 oran verirmisin acaba nba icin
6 oran tek kupon için mi dostbaskan paraya ihtiyacım var 12 den sonra betvaktinin promosyonunu alacam son 1000 tl var bana 6 oran verirmisin acaba nba icin
Onada maçları ben veriyorumbaskan paraya ihtiyacım var 12 den sonra betvaktinin promosyonunu alacam son 1000 tl var bana 6 oran verirmisin acaba nba icin
Gecen yaptigin kuponu atsana dost 5li hepsi lose olmustu ya puabaOnada maçları ben veriyorum
TeşekkürlerRandle 2 üçlük atar
Watson 30 ust sayi asist ribaund
Bu iki oyuncuya güveniyorum dost
Onları senden aldık patladıkGecen yaptigin kuponu atsana dost 5li hepsi lose olmustu ya puaba
Ben ole bir kupon yapsam bir daha utancımdan kupon yapamazdım ki puabaOnları senden aldık patladık
Bende yapmıyorum zaten (param yok)Ben ole bir kupon yapsam bir daha utancımdan kupon yapamazdım ki puaba
Yazdim sana görmedin mi tekli kuponami 6 oran istiyorsunbaskan cevap yazmadın ama cidiyim
Erhan ben gidiyorum hadi Şansın bol olsunYazdim sana görmedin mi tekli kuponami 6 oran istiyorsun
Bol şans erhanimBolsans
Kabin 6 oran garanti olsa iyi olur 5 6 mac fark etmez 1.60 oran sartı var bunlarda sadeceYazdim sana görmedin mi tekli kuponami 6 oran istiyorsun
Tm dost ben bakayım bi maclara atarim sana birazdanKabin 6 oran garanti olsa iyi olur 5 6 mac fark etmez 1.60 oran sartı var bunlarda sadece
Eyw dostum mesai bittimi puahaBol şans erhanim
Forumun delisimiyim 15 kuponu ayni anda paylaşım dost 3 yeterlidir puahahani kardeşim 15 kupon dedin 3 kupon var
bol şansBolsans
Bolşans erhanımBolsans