- 40,071
- 42,590
- 113
Neee ne ula ben 2k parayi 3 spin atıyorum sen ne anlatıyorsun bana puahaBenim kuponlarım 2k dan başlıyor. Bütçem yetmez ama kardesim
Neee ne ula ben 2k parayi 3 spin atıyorum sen ne anlatıyorsun bana puahaBenim kuponlarım 2k dan başlıyor. Bütçem yetmez ama kardesim
Fena değildik eskiden de şimdi zor geldi yaş aldıkça birisine ısrarcı olmak zor geliyor dost 😂 ama mecbur idare edecez yoksa patlamaya ramak kaladayimAzın laf yapıyorsa sıkıntı yok dost güzel is puaha
Yavas at ama makina bozulmasınNeee ne ula ben 2k parayi 3 spin atıyorum sen ne anlatıyorsun bana puaha
@makina123Yavas at ama makina bozulmasın
Benimde bi arakads vardi çok samimi olduğum biri gidip özel ders bile aldi bu is için dusun ne insanlar var bu hayatta puahFena değildik eskiden de şimdi zor geldi yaş aldıkça birisine ısrarcı olmak zor geliyor dost 😂 ama mecbur idare edecez yoksa patlamaya ramak kaladayim
Senin karşında son 1 sene de milyon kaybetmiş adam var farkındasın ins puahaYavas at ama makina bozulmasın
Ama primler çok iyi kanka 😂 alınır yani. Üst üste yakalarsan cidden 5-6 asgari kazanabiliyosun yeter ki biraz şans ve dil olsunBenimde bi arakads vardi çok samimi olduğum biri gidip özel ders bile aldi bu is için dusun ne insanlar var bu hayatta puah
Senin kazanç diye ovundugun rakamı tek zara atıyorum ben ama sen bilirsin yinedeNeee ne ula ben 2k parayi 3 spin atıyorum sen ne anlatıyorsun bana puaha
Tam benlik işmiş bende dil uzun puahaAma primler çok iyi kanka 😂 alınır yani. Üst üste yakalarsan cidden 5-6 asgari kazanabiliyosun yeter ki biraz şans ve dil olsun
Evet ama arada şöyle bir fark var senin kaybettiğin rakamı ben borç alıp kaybetmiş adamım. Kendi paramı saymıyorum bileSenin karşında son 1 sene de milyon kaybetmiş adam var farkındasın ins puaha
Simdi bu konuşmalardan sonra 3 5 tane dm gelir bize kesin puahaSenin kazanç diye ovundugun rakamı tek zara atıyorum ben ama sen bilirsin yinede
eşref diye okudukEsefle kınıyorum seni
Esrefler gelip geçicidir bizler kaliciyiz dost bosver giden gitmiştireşref diye okuduk
sahi nerde eşref tek kardeşimiz
Üzgünüm bugün NBA kuponum olmayan uyuyacağımSimdi bu konuşmalardan sonra 3 5 tane dm gelir bize kesin puaha
Harbimi 16k cekim gelmisti sana bugün bittimi o ben sende para var diye zannediyordumÜzgünüm bugün NBA kuponum olmayan uyuyacağım
Yok valla 14.5 k borca verdik nefes aldık. 1.5 da NBA kas yapayım diye batiridmHarbimi 16k cekim gelmisti sana bugün bittimi o ben sende para var diye zannediyordum
Valla bende sende vardır diye düşündüm bende ne varsa basıp kac kupon aldim hesapta para olsa senjn içinde alırdık dostYok valla 14.5 k borca verdik nefes aldık. 1.5 da NBA kas yapayım diye batiridm
Keyfine bak la yapmak istesem çaresine bakardım. Lakin tadım yokValla bende sende vardır diye düşündüm bende ne varsa basıp kac kupon aldim hesapta para olsa senjn içinde alırdık dost
İlk primimle Reşat dostuma tesbih alacamTam benlik işmiş bende dil uzun puaha
Niye ne oldu tadin yokKeyfine bak la yapmak istesem çaresine bakardım. Lakin tadım yok