Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Nba

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.00

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,149
11,412
113
Hiçte söylemiyorsun bak insan bu mutlu haberi paylasmi puhhaa çok sevindim dost bu kumar illetinden de en kısa sürede kurtul artık
İnşallah kanka daha yeni zaten 4-5 gün oldu diyom ya ölü gibi geçti günler anca kendimize geldik yarın izinliyim. El verdikce takipleriz burayı izlemeye de bahane olur hem 😂

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,964
14,664
113
Oyuncu bahsi uzun soluklu ama takibi güzel aslında bir iki defa alırsan ne demek istediğimi anlarsın yoksa bende direk ust oynayıp geçiyordum da bu oyuncu bahsi keyifli valla
Aslında kimi oyuncunun dakika rotasyonu farklı oluyor ilk periyot full oynayan falan onları takip etsek ilk periyotuna girsek bisiler çıkar belki oyuncu bahsi bana yazı tura gibi geliyor sevemedim

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Y
İnşallah kanka daha yeni zaten 4-5 gün oldu diyom ya ölü gibi geçti günler anca kendimize geldik yarın izinliyim. El verdikce takipleriz burayı izlemeye de bahane olur hem 😂
Ayenn kesin takiplersin benim maclar başladığında sen rüya görüyor olabilirsin 4 gün çalışıp neyin izni bu dost pauah

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Aslında kimi oyuncunun dakika rotasyonu farklı oluyor ilk periyot full oynayan falan onları takip etsek ilk periyotuna girsek bisiler çıkar belki oyuncu bahsi bana yazı tura gibi geliyor sevemedim
Jalen sha durant brown kahwi bu adamlar 1 periyod full oynuyorlar hepside hemen hemen her mac 10 sayi atıyorlar