- 66,361
- 32,232
- 113
Her insanın benim gibi Haberci dostu olmalı bedavadan 10 k kaptin köfteyiCekim verdim
Her insanın benim gibi Haberci dostu olmalı bedavadan 10 k kaptin köfteyiCekim verdim
Onu bulamayan var abartma29k oldu kasa 20 dakika da 5k para dusun puaha max 2 kati kotu oldu
Dun verdigimi geri alırdım belkide puaah zaten bonus oldumu slot veriyor cekim gelsin yazarım sana özelden dostOnu bulamayan var abartma
Alırsın yine erhancim gün yeni basliyorDun verdigimi geri alırdım belkide puaah zaten bonus oldumu slot veriyor cekim gelsin yazarım sana özelden dost
5 saattir nba takip ediyorum iflahim s.. yeter cekim gelsin yatacam puahAlırsın yine erhancim gün yeni basliyor
İnşallah tahmin ettiğim malum şeyi yaptin bu kasadan sonra.29k oldu kasa 20 dakika da 5k para dusun puaha max 2 kati kotu oldu
Simdi sen diyince aklıma geldi valla puaha cekim verdim is isten gecti galibaİnşallah tahmin ettiğim malum şeyi yaptin bu kasadan sonra.
Kardeism ne tuhaf adamsın. Senden kumarbaz olmaz. Ben jokerin frenetinden arta kalan kasayı bile ziyan etmeyip yediriyorum. Senin yaptığın şeye bakSimdi sen diyince aklıma geldi valla puaha cekim verdim is isten gecti galiba
Beynim durdu la sen uyuyorsun bak saat kaç oldu daha yatamdim 5 saat nba takip ediyoruz maalsef beynimiz çalışmıyor belli bir saatten sonraKardeism ne tuhaf adamsın. Senden kumarbaz olmaz. Ben jokerin frenetinden arta kalan kasayı bile ziyan etmeyip yediriyorum. Senin yaptığın şeye bak
Ben cekim verdikten 1 dakika sonra silmişler parayiKardeism ne tuhaf adamsın. Senden kumarbaz olmaz. Ben jokerin frenetinden arta kalan kasayı bile ziyan etmeyip yediriyorum. Senin yaptığın şeye bak
Benden de olmaz o zaman bende jokerde 10 k veriyorum kazanınca geri kalan siliniyorKardeism ne tuhaf adamsın. Senden kumarbaz olmaz. Ben jokerin frenetinden arta kalan kasayı bile ziyan etmeyip yediriyorum. Senin yaptığın şeye bak
Adam denemiş kral ya cikarsaPortlant 250 sayı ve okc 20 fark kafayı mı yedin dostum sen Allah aşkına
İşte çekmeden önce zulalarsan silemezler. Yada kalanı hepsini sileblirler o da sansBenden de olmaz o zaman bende jokerde 10 k veriyorum kazanınca geri kalan siliniyor
Burası won durantın 1 saniye kala attiği 3lükle gelmişbiz dün pas geçtik dost hastane işleri vardı
bugun cunnigham 43.5 & durant 38.5 aldık
7de kalkıcaz ilk peri izleyip yatayım
Geçmiş olsun reis@Daimon kayip kitlersiniz dost
İyi 10k , 10k dir kanka yoktan geldi sonuçta29k oldu kasa 20 dakika da 5k para dusun puaha max 2 kati kotu oldu