- 40,071
- 42,590
- 113
Yok la bana mı çıkmış nedir bu haberim yok vallaHediyeni aldın mı la
Ekli dosyayı görüntüle 911364
Yok la bana mı çıkmış nedir bu haberim yok vallaHediyeni aldın mı la
Ekli dosyayı görüntüle 911364
Cumartesi yatırım yapmışsın 2 katı eklenmiş bakYok la bana mı çıkmış nedir bu haberim yok valla
Dun yatirim vardi ikasa 40k kasa oldu slotta sifirladim dünden beri siteye girmedim sinirden dostOooo Erhan baba @Erhan2121
Yatirimin 2 katimi cumartesi la ben ne kadar yatırdım puahaCumartesi yatırım yapmışsın 2 katı eklenmiş bak
Bak kankam bir yarana merhem olur belkiDun yatirim vardi ikasa 40k kasa oldu slotta sifirladim dünden beri siteye girmedim sinirden dost
3k falandı galiba bi bakayım bilsem 50k yatirirdim puahaBak kankam bir yarana merhem olur belki
İyi 6 k eklenmiş o zaman valla sevindim kanka 😂3k falandı galiba bi bakayım bilsem 50k yatirirdim puaha
En fazla 5 ekleniyor diye biiyorum neyse katlada gelYatirimin 2 katimi cumartesi la ben ne kadar yatırdım puaha
5k eklenmiş suan baktım slotta cevrim var min max 2 kati cekim de slot olmasa çevrimi iyi olacaktı spor olsaydı çekerdim de ikasin slotlaei iyi değil dun 40k param gittiEn fazla 5 ekleniyor diye biiyorum neyse katlada gel
söyleyim sakın pragmatic girme 3oaks yada Pascal takıl 3 gündür pragmatic hırsızlığın ötesine geçti. Yinede tercih senin bol şans kanka, yada egt bell link5k eklenmiş suan baktım slotta cevrim var min max 2 kati cekim de slot olmasa çevrimi iyi olacaktı spor olsaydı çekerdim de ikasin slotlaei iyi değil dun 40k param gitti
Neyse zevkini al sende5k eklenmiş suan baktım slotta cevrim var min max 2 kati cekim de slot olmasa çevrimi iyi olacaktı spor olsaydı çekerdim de ikasin slotlaei iyi değil dun 40k param gitti
Ben egt harici slot oynamıyorum dost pragmatic haytta oynamam bakalim ins çekebilirimsöyleyim sakın pragmatic girme 3oaks yada Pascal takıl 3 gündür pragmatic hırsızlığın ötesine geçti. Yinede tercih senin bol şans kanka, yada egt bell link![]()
Bakalim yapabilirsem sana ulaşırım dost senin sayende haberim oldu gerçi yarina yatirim yapacaktım yine oraya gorurdum de yine de saol puahaNeyse zevkini al sende
50 bet farmdan 5k verdi tek farmdan 8600 oldu kasa daha 2.500 cevrim var ins burdan sıfırlamamNeyse zevkini al sende
Kankam acele etme 8500 10 da olur 2x cevrimdir o 10 bin döndürmen gerek50 bet farmdan 5k verdi tek farmdan 8600 oldu kasa daha 2.500 cevrim var ins burdan sıfırlamam
Bitti sayılır 10k oldu kasa 400 cevrim kaldi dostKankam acele etme 8500 10 da olur 2x cevrimdir o 10 bin döndürmen gerek
salı sallandı mi erhancim helal50 bet farmdan 5k verdi tek farmdan 8600 oldu kasa daha 2.500 cevrim var ins burdan sıfırlamam
Minimum maksimum 2 katı 10 binden düşme la çevrim değil oBitti sayılır 10k oldu kasa 400 cevrim kaldi dost
Cekim verdimMinimum maksimum 2 katı 10 binden düşme la çevrim değil o
29k oldu kasa 20 dakika da 5k para dusun puaha max 2 kati kotu olduMinimum maksimum 2 katı 10 binden düşme la çevrim değil o