Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 | Nba

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,347
113
10k paraydi hani baktigin zaman buyuk bir para değil sağlık olsun der geçerdik ama göz göre göre nba takımı uzatma da 1 sayi dahi aramıyorsa vaktimize yazık artik dünya ya bir defa geldik bari ömrümüzü bu oclari yüzünden ziyan etmeyelim bize yazık olur dost gerek yok artik nalet gelsin bunlardan kazanacağımız 1 kurusa bile en iyisi yol yakınken bırakmak baska çaremiz yok artik
Ne diyim kanka nba bu sasirmana şaşırıyorum ben en çok şikenin döndüğü yerdir nba her zaman kazanamazsin nba de imkansız yani hakkında hayırlısı olsun ne diyim inşallah lafda kalmaz

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,901
96,593
113
Geçmiş olsun adaş seni de bitirdiler sonunda

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,713
13,099
113
10k paraydi hani baktigin zaman buyuk bir para değil sağlık olsun der geçerdik ama göz göre göre nba takımı uzatma da 1 sayi dahi aramıyorsa vaktimize yazık artik dünya ya bir defa geldik bari ömrümüzü bu oclari yüzünden ziyan etmeyelim bize yazık olur dost gerek yok artik nalet gelsin bunlardan kazanacağımız 1 kurusa bile en iyisi yol yakınken bırakmak baska çaremiz yok artik
Atmadı vallahi şaka gibi benide ysktılar ama ben aldım alacagımı geçmiş olsun erhan