- 40,623
- 43,214
- 113
Eyw dost saolBol şansın olsun dostum![]()
Eyw dost saolBol şansın olsun dostum![]()
nba konusuna git son mesajlara bakNe alaka la
Ben sana maç vereyim mi fixed analizKanka 5 de 5 olsaydı keyifli olmazdı
Bana 1k söz borcun var hahahahaBorcum yok şükür tertemizim dost puaha
Anladim eniste seninde forumda muhabbetin çok iyi valla en kısa sürede kendine gelirsin insAdaş inan hiç keyfim yok hususi yazmıyorum konulara biriyle dalasırım diye ağzıma ne gelirse söylerim o moddayım bol şans gelir inşallah
Kardeşim ben onu tahirle aramizda ki samimiyetten ona söyledim benim maç önerdiğim nerede görülmüş sorsaydin oynama derdim ben sana zaten habersiz basmissin ben ne yapayımnba konusuna git son mesajlara bak
1k mi ben ömrümde 1k parayi bir arada görmedim ki dostBana 1k söz borcun var hahahaha
Parasıyla beraber vereceksen neden olmasinBen sana maç vereyim mi fixed analiz

Bol şans TahirKonunu kirleticem kusura bakma @Erhan2121 gelirse 3 kişi 250tlEkli dosyayı görüntüle 899341
@Hasim5454 dost haberlerini aldım da dünden beri yoksun ortalıkta puaha forum sensiz tadı tuzu yokAga kendim de kupon yapabiliyorum tutar tutmaz ayrı konu onun şansına olsun diye deniyorum bu işlerin ustası @Hasim5454 ne zamn kupon yap desem 10x olarak geri dönüyor
yazdığın gibi gelsin 🙂6 li devam ediyor son 2 ayak
Buna da bol şansGelirse 1xkisi 500tlEkli dosyayı görüntüle 899342
Benim maclar gec başlıyor dost 3 saat paylasma süren var iste puahaKonunu kirleticem kusura bakma @Erhan2121 gelirse 3 kişi 250tlEkli dosyayı görüntüle 899341
Şov yapma Tahir aqGelirse 1xkisi 500tlEkli dosyayı görüntüle 899342
Hakan bi at yarışı takip etmemisti çok merak ettim hakan bu at yarısını nasil takip edecek dostŞov yapma Tahir aq