Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Nba

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.00

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Dedim ya adaş öyle dedi diye kafan hala Atlanta da galiba
Derin dondurucuya kutu kola kattım bu kışta soğusun içerim diye 3 saat oldu kalkıp kolayi çıkartamadım acayip üşeniyorum artik simdi o kola buz olmuş gitmiştir puaha

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
2 tane kupon yattı sinirlendi hemen 🤣
Valla bende çok sinirleniyorum da küçük paralara ole fazla gerilmiyorum artik kac ay önce slot oynarken 2 saatte 1 paket sigara içmiştim ama para boyutu buyuktu diye puaha

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,920
96,616
113
Valla bende çok sinirleniyorum da küçük paralara ole fazla gerilmiyorum artik kac ay önce slot oynarken 2 saatte 1 paket sigara içmiştim ama para boyutu buyuktu diye puaha
Aynı bende slot oynarken 2 satın alımda bir sigara aq 4 pakete kadar içtiğimi biliyorum günde para varsa yanmışız

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Bu senin yavşaklığın sormama rağmen cevap vermedin bana canın sağolsun sonra kızınca kızdı diyorsun amq ben 500 çekince bile 250 attım sana kaç kere neyse hatırlatmayalım eskileri:
2600 kazanmıştık ben zaten ksuurati sen al gerisi bana at diyecektim senin hatan yüzünden 1.6k silindi dedim bosver söyleme puaha

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Aynı bende slot oynarken 2 satın alımda bir sigara aq 4 pakete kadar içtiğimi biliyorum günde para varsa yanmışız
Valla slotta nefessiz sigara içiyorum çok nalet bir oyun gecen sene her gece sabaha kadar slot oynardım nasil kurtuldum bilmiyorum ama benim için iyi oldu mis gibi nba kupon alıyoruz her mac 3.5 saat sürüyor gecede bu şekilde bitiyorda sonumuz ne olacak bilmiyorum ne evlilik ne iş o yuzden sonumu düşünmek bile istemiyorum artık eniste

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,920
96,616
113
Valla slotta nefessiz sigara içiyorum çok nalet bir oyun gecen sene her gece sabaha kadar slot oynardım nasil kurtuldum bilmiyorum ama benim için iyi oldu mis gibi nba kupon alıyoruz her mac 3.5 saat sürüyor gecede bu şekilde bitiyorda sonumuz ne olacak bilmiyorum ne evlilik ne iş o yuzden sonumu düşünmek bile istemiyorum artık eniste
Sonunu düşünen kahraman olamaz adaş kahraman olacaz biz sen nerde oturuyorsun 21 plaka mı

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,873
1,280
113
İnsanda biraz şans olacak at olsa meydan meydan olsa at olmaz paranın yokluğu @KANSIZ reis akşam 500 kripto hesabına para gönderdik güncelleme yüzünden para geç gitti adamda uyudu para gelmiş olsaydı oynardım aynı bunuScreenshot_2025-12-02-06-13-02-242_org.telegram.messenger.jpg

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Yok be ben Antalya dayım normalde de 1 senedir yokum biraz hareket olursa döncem yine bulurum seni Mersin’de
Vurucuda var elbet onlanda görüşecem bir gün bide senide merak ediyorum hayırlısı olursa görüşmek nasip olursa neden olmasın eniste Türkiye sınırları içinde yer farketmiyor para olsun yazın Antalya tatili yaparım senide görmüş oluruz puaha

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,920
96,616
113
Vurucuda var elbet onlanda görüşecem bir gün bide senide merak ediyorum hayırlısı olursa görüşmek nasip olursa neden olmasın eniste Türkiye sınırları içinde yer farketmiyor para olsun yazın Antalya tatili yaparım senide görmüş oluruz puaha
Hayata dair bir şeylere bakıcaz adaş para olursa tatili boşver bu çingenelikten kurtulmamız lazım