- 4,859
- 2,197
- 113
Hangi roll altında görsen kayıpla sonuçlanıyor neyse iyi gecelerBencede saymasın 😄😄
Hangi roll altında görsen kayıpla sonuçlanıyor neyse iyi gecelerBencede saymasın 😄😄
Bir dahakine artık 😃totem işe yaramadı bu sefer![]()
Kimse görmeden kimse görmeden 😄Hangi roll altında görsen kayıpla sonuçlanıyor neyse iyi geceler
Bide şaka yapiroruz burda ciddiye alanları anlamıyorum 😀😀😀Bencede saymasın 😄😄
İnşallah bidakine o açar roll takip ederizBir dahakine artık 😃
Yahu millet harbiden kafayı yemiş biriside taciz ediyorsun yazmış 🤣🤣Bide şaka yapiroruz burda ciddiye alanları anlamıyorum 😀😀😀
Ben kız olduğunu yeni ogrendim cidden kız mı ve bu saate maç tskip ediyor sasirticiYahu millet harbiden kafayı yemiş biriside taciz ediyorsun yazmış 🤣🤣
Parası yok belli ki yoksa açardı. Sayıyordu kazansaydı kupon 3 5 alırdı belkiİnşallah bidakine o açar roll takip ederiz
Herşey olabilir herşey çıkabilir 😃Ben kız olduğunu yeni ogrendim cidden kız mı ve bu saate maç tskip ediyor sasirtici
Elbet bir gunnParası yok belli ki yoksa açardı. Sayıyordu kazansaydı kupon 3 5 alırdı belki
Neyse . NBA işte ama kaybetti üzüldüm gerçekten. 10 bin basmış birdeElbet bir gunn
Aynen çok basmış sağlık olsun tek maç bültende sikintilj olacağı belliNeyse . NBA işte ama kaybetti üzüldüm gerçekten. 10 bin basmış birde
NBA degil mi normal çanta çanta para akıyorKoca 12 dakikada 41 atmışlar. Türkiye kadın basketbolunda geçen 1 çeyrek 62 sayı çıktı
Bizi hiç görmüyorlar gara çocuklarNBA degil mi normal çanta çanta para akıyor