- 5,524
- 5,430
- 113
Beniö yüzümden nasıl kaybediyon amk ben mi veriyom maçlarıLa sürekli aynı şeyi yapıyorsun senin yüzünden bir bok kazanamiyorum kuponlari görüyorsun degilmi herhalde ahmet ile ortagiz bide
Beniö yüzümden nasıl kaybediyon amk ben mi veriyom maçlarıLa sürekli aynı şeyi yapıyorsun senin yüzünden bir bok kazanamiyorum kuponlari görüyorsun degilmi herhalde ahmet ile ortagiz bide
Kötü enerji veriyorsun gelecek maclar bile gelmiyor konunun basinda kuponun sahibi ahmet dedim ya benden ne istiyorsun gelirse yapis onaBeniö yüzümden nasıl kaybediyon amk ben mi veriyom maçları
Gelirse 2 kupon da Ahmete yapisin puahaŞimdi sen kazanınca biz kazanmiyor muyuz
sana yapısak olur muGelirse 2 kupon da Ahmete yapisin puaha
Ahmet bana yazdı kupon yap diye bende dedim ki erhan kardeşim benden daha iyi bilie bu işleri ona yolla kıymetini bilKötü enerji veriyorsun gelecek maclar bile gelmiyor konunun basinda kuponun sahibi ahmet dedim ya benden ne istiyorsun gelirse yapis ona
Fener maçının kg varı şaka mı kanka @Erhan2121 🤣🤣🤣@AnthonyEdwards kuponlar benim değildir gelirse şayet Ahmeti tebrik edin
Bolsans
Ağlıyorum puahaAhmet bana yazdı kupon yap diye bende dedim ki erhan kardeşim benden daha iyi bilie bu işleri ona yolla kıymetini bil
Yok bu sabah ciddi analiz sonucu o karara vardım puaahFener maçının kg varı şaka mı kanka @Erhan2121 🤣🤣🤣
İngiltere liginin Allah belasını versin artık gol alirim gelmez korner alirim oda gelmiyor 5 korner bu saatten sonra imkansız@Erhan2121 kaldı umited 5 kornere ilk yarı bitcek maçta bırak unitedı tek korner yok olurmu dersin
Geçmiş olsun kardeşimİngiltere liginin Allah belasını versin artık gol alirim gelmez korner alirim oda gelmiyor 5 korner bu saatten sonra imkansız
Efferim tebrik ederim Ehmet@AnthonyEdwards kuponlar benim değildir gelirse şayet Ahmeti tebrik edin
Bolsans

Kazanacağına o kadar emin ki ilk mesajda tebrik edin diyorEfferim tebrik ederim Ehmet
Ekli dosyayı görüntüle 935984