- 8,230
- 8,066
- 113
Maşallah bir uyuduk sahura kalktık milletin şansı açılmış sorun bwndemiydi acaba
site adamı oldugunu kanıtladın bu gece ssleri aldım yarın başkanın kapısını tıklatacağım süresiz ban h.olsunPokunu cikar he enes 🤣🤣
Resim de ataym mi 🤣🤣site adamı oldugunu kanıtladın bu gece ssleri aldım yarın başkanın kapısını tıklatacağım süresiz ban h.olsun
Üzgünüz forumdan artık yasaklandınız!Resim de ataym mi 🤣🤣
La ne site adami 🤣🤣Üzgünüz forumdan artık yasaklandınız!
Sebep: Site adamı olmak süresiz ban
Tebrikler kanka 20 ver hahshsHavale eskisi gibi değil artık 1 saat 20 dakika oldu halen beklemede
Gec kaldın suan bende 20 arıyorum bi dahaki sefere artık pauahTebrikler kanka 20 ver hahshs
Site adamiLa ne site adami 🤣🤣
Deli manyak 🤣
He mk he 🤣🤣Site adami
270e gidecek gibi atıyolararkadaş clippers 257.5 alt bitse 29k gelecek inadına atıyorlar
250 handikap Bol şansarkadaş clippers 257.5 alt bitse 29k gelecek inadına atıyorlar
yok ben devre arasıyken oynadım da pelikanlar bazen cok sayılı mac yapıyorlar ama clippers demek lanet demek rakibe ayak uydurarak oynuyorlar rakip atarsa atarlar yoksa dururlar bakalım ne olacak bi 2 dk boş geçse iyi olacak270e gidecek gibi atıyolar
Son per savunma sertleşir de yeter mi bakalımyok ben devre arasıyken oynadım da pelikanlar bazen cok sayılı mac yapıyorlar ama clippers demek lanet demek rakibe ayak uydurarak oynuyorlar rakip atarsa atarlar yoksa dururlar bakalım ne olacak bi 2 dk boş geçse iyi olacak
257 alt 1.60 güncelSon per savunma sertleşir de yeter mi bakalım
what dedin gülüm250 handikap Bol şans
Tempoyu düşürür clippers son per. Bu kadar koş koş olmaz gibi. Zaten 2 dk boş geçseler yetecek257 alt 1.60 güncel
Suan 254.5 handikap gelebilir diyom gülooowhat dedin gülüm
ne handikabı lo alt oynadıkSuan 254.5 handikap gelebilir diyom gülooo