- 5,664
- 5,533
- 113
Sen niye bekliyonparayı
Sen niye bekliyonparayı
beklemek istiyorumSen niye bekliyon
Odulum gelmedi ayiptir 🤣🤣Malatyali vardi kadir oguzhan 10 çekseydin ulaşırdim da çektiğim miktar düşük olunca herkese ulaşamıyoruz iste bir dahaki sefere artık
Pekibeklemek istiyorum
Keyfine bak dostum. Muhabbetimize cevap vermen kafi. Ulasmadigin için gönül koyacak halimiz yok vesselam.Malatyali vardi kadir oguzhan 10 çekseydin ulaşırdim da çektiğim miktar düşük olunca herkese ulaşamıyoruz iste bir dahaki sefere artık
Sen yine neyin felsefesini yapıyorsun kardeşim bırak bu işleri paramız nerde paramız 😂Malatyali vardi kadir oguzhan 10 çekseydin ulaşırdim da çektiğim miktar düşük olunca herkese ulaşamıyoruz iste bir dahaki sefere artık
Daha Erhan abi millete gidiyor para dagitmayin forma diyor puhahaAdam 3 k çekti 5 k dağıtacak puahauahazbs ulan Erhan beni bitirdin gece gece 😂😂
Jgkkhjdjf he bide o var demi 4 çeker 5 dağıtır millete para vermeyin kimseye der ama Erhan işini bilir ölü toprağa yatırım yapmaz 😂Daha Erhan abi millete gidiyor para dagitmayin forma diyor puhaha
Hocam ben gonul.koyuyorum.beddua etmek caiz mi 🤣🤣Keyfine bak dostum. Muhabbetimize cevap vermen kafi. Ulasmadigin için gönül koyacak halimiz yok vesselam.
La yarın altın yükselirde milllet borsada çok batacakJgkkhjdjf he bide o var demi 4 çeker 5 dağıtır millete para vermeyin kimseye der ama Erhan işini bilir ölü toprağa yatırım yapmaz 😂
o sırada kenara attığım 11 cumhuriyetin duruş 😎La yarın altın yükselirde milllet borsada çok batacak
Ayıptır sorması kaçtan aldıno sırada kenara attığım 11 cumhuriyetin duruş 😎
Altın savaştan beslenir gram 1 haftada 1 küsür k yyükseldi sabah 8250 şimdi kim bilir kaç bugün alsan haftaya kâr savaş devam ederLa yarın altın yükselirde milllet borsada çok batacak
Adamsın la ak47 sıtaylaaa bende aldım ata mantıklı geldio sırada kenara attığım 11 cumhuriyetin duruş 😎
Bi araba gitmez mi yaz gelmeden ,piyasa canlanmadano sırada kenara attığım 11 cumhuriyetin duruş 😎
arada alıyorum ya 41 bandına aldıgımda oldu 47 ye almıştım en son 5 tane oluyor 1 ayAyıptır sorması kaçtan aldın
Alınmaz artık yarın makina en az altinlardan 50 k vurur onu da 2 oran 100 k temiz pushshAltın savaştan beslenir gram 1 haftada 1 küsür k yyükseldi sabah 8250 şimdi kim bilir kaç bugün alsan haftaya kâr savaş devam eder
Valla yarın ins 50 100 arası kazanırsınarada alıyorum ya 41 bandına aldıgımda oldu 47 ye almıştım en son 5 tane oluyor 1 ay
Makina kazansın iyi çocuk saf çocuk sevinirim kalbinde gram kötülük yokValla yarın ins 50 100 arası kazanırsın
10 k yı görür gramAlınmaz artık yarın makina en az altinlardan 50 k vurur onu da 2 oran 100 k temiz pushsh