- 23,748
- 16,784
- 113
Dur yakalamisken bizde yazak 🤣🤣Dm yi açtım sana sende iban birak ama rol ac dost
Dur yakalamisken bizde yazak 🤣🤣Dm yi açtım sana sende iban birak ama rol ac dost
Sabri avuta vuruyordu genelde 🤣🤣Gooooolll gol gol gol Sabri attı gol oldu
Direkt slot dalWhatsApptan goool diye darlıyorum erhanı hahahaha 😂
Devre arası yalancı yandı ödülünGooooolll gol gol gol Sabri attı gol oldu
Ben 5 k dan aşağı asla slota girmem abi 😂Direkt slot dal
bende adına açabilirim abi durumlar kötü bugün yav🙃Dm yi açtım sana sende iban birak ama rol ac dost
500 k kaldırdı senide görür herhaldebende adına açabilirim abi durumlar kötü bugün yav🙃
100 dazlinge verecegine hayir.isliyor ramazan ne buyuksun sen 🤣🤣Adam 3 k çekti 5 k dağıtacak puahauahazbs ulan Erhan beni bitirdin gece gece 😂😂
He buda sıyırmış heryerde 100 dazling diye geziyor golcü Metin 1 bu 2 😂100 dazlinge verecegine hayir.isliyor ramazan ne buyuksun sen 🤣🤣
Kumar parası için para istemek üyenin prestijine saygınlığına zarar veriyor demek. Hep sigara, yemek gibi ihtiyaç için isteniyor. Hava parali olsaydi alacağı oksijen parasini bile basardı bunlar. Hep hikaye.Herkes sigara parası diyo bütün forum müptezel olmuş temiz yaşayan yok içmeyin
Cok doğru tespitKumar parası için para istemek üyenin prestijine saygınlığına zarar veriyor demek. Hep sigara, yemek gibi ihtiyaç için isteniyor. Hava parali olsaydi alacağı oksijen parasini bile basardı bunlar. Hep hikaye.
Ordanda yap birşeylerde geri kalan arkadaşlarada dağıt bugün biraz hayr işle 😂Cekim halen beklemede gelsin ödülleri gondercem mat kod atsin onu spamlamam lazim pauah
Ya yalan sigara makarna falan alıp kumar oynicakKumar parası için para istemek üyenin prestijine saygınlığına zarar veriyor demek. Hep sigara, yemek gibi ihtiyaç için isteniyor. Hava parali olsaydi alacağı oksijen parasini bile basardı bunlar. Hep hikaye.
Malatyali vardi kadir oguzhan 10 çekseydin ulaşırdim da çektiğim miktar düşük olunca herkese ulaşamıyoruz iste bir dahaki sefere artıkOrdanda yap birşeylerde geri kalan arkadaşlarada dağıt bugün biraz hayr işle 😂
beklemedeyiz abiiCekim halen beklemede gelsin ödülleri gondercem mat kod atsin onu spamlamam lazim pauah
Neyi bekliiyonbeklemedeyiz abii
parayıNeyi bekliiyon