- 13,377
- 14,416
- 113
Erhan bağıra bağıra gol artırdık erhanGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
Erhan bağıra bağıra gol artırdık erhanGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
@Erhan2121 ahahqhhahaErhan takip bile etmiyordur gol mü diye sorar şimdi ahahah
Erhannnnn gollllGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
15 k mesaj 1 kez dağtımın yok nedenBi ara harf devam ettirmece konusu vardı elmasları almak için ahahaja
Gooool Erhan golGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
GooolGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
Tm anladık 6 sayfa gol mesajı atmışsınız puahaErhannnnn gollll
Öyle bir çaktı ki böyle gol olamazTm anladık 6 sayfa gol mesajı atmışsınız puaha
Doymuyo amkGol mu oldu la ben de doktora iban attim demin para atacak pauha
Golü gördün mü kaleci attıDoymuyo amk
Korner 5 oldu bide orlando fb yi yaktı@Erhan2121 ahahqhhaha
Bizi ilgilendirmiyor ağlama goooolllllKorner 5 oldu bide orlando fb yi yaktı
Detroit dağıttı orayıKorner 5 oldu bide orlando fb yi yaktı
Hala freebet derdindesin gol girdiğin takm 30 saniye sonra gol atmış kskslalalKorner 5 oldu bide orlando fb yi yaktı
Şimdi ne yapsamda kaçsam peşinde az sonra gelir slotta yedim der izleHala freebet derdindesin gol girdiğin takm 30 saniye sonra gol atmış kskslalal
Fake etkinlik açmışHala freebet derdindesin gol girdiğin takm 30 saniye sonra gol atmış kskslalal
Sürekli puahahha yazan adam kaybolduŞimdi ne yapsamda kaçsam peşinde az sonra gelir slotta yedim der izle