- 54,469
- 18,367
- 113
Boll
Sizlere layık olmaya çalışıyoruz nba bizim isimiz puahaWon cekkkk @Erhan2121
Keşke bende vursaydim dost sokuk bir maçtan patladik bizde şansa 😂@Erhan2121 bu kuponu görünce şansa bende vurdum valla geldi ikimize de bol şans 🤣🤣🤣
Frebet kuponu yapmıştım o geldi dostBol şanslar nasıl gidiyor
TebriklerFrebet kuponu yapmıştım o geldi dost
Erhan bir işe yaramış dost sevindim puauauqu tebriklerAl sana erhan baba temizinden 14 k 😁👈
Benim bahsi gördün bak Azrail hemen almis sen neden almasin bedava kupon paylaştık size daha ne istiyorsunuz puahaKeşke bende vursaydim dost sokuk bir maçtan patladik bizde şansa 😂
Hey maşallah hemen komisyonumu at bari puahaAl sana erhan baba temizinden 14 k 😁👈
Hadi bir daha erhanım dewamke o zaman 🕒daha vakit çokBenim bahsi gördün bak Azrail hemen almis sen neden almasin bedava kupon paylaştık size daha ne istiyorsunuz puaha
Tebrik de 2. Adım bir an önce gelsin artıkBenim bahsi gördün bak Azrail hemen almis sen neden almasin bedava kupon paylaştık size daha ne istiyorsunuz puaha
Ben senden komisyon ıstemıyom yaz deftere alırsın seneye puhahah 😁Hey maşallah hemen komisyonumu at bari puaha
Sabret dost gelecek az analiz edimTebrik de 2. Adım bir an önce gelsin artık
Ahahaha 😂 😂 😂@Malatyali44 Arif Efendi'nin içini hüzün kapladı zannımca. Huşu içinde tövbe etmeye gitti. Günahlarından af diliyor şuan
Selam ben CebrailAl sana erhan baba temizinden 14 k 😁👈
Üstümüzdeki kara bulutları defet yeter 🤣🤣🤣Ahahaha 😂 😂 😂
Yarın köylülerden yağmur için kara bulut parasi toplariz dost sıkıntı yok.