- 107,131
- 60,333
- 113
Iyi geceler kardes.sikma canini kasan hala saglam.yarin devam edersin.sansin bol olsun.250 bastigina pisman olmazsin umarim.grsrz250 bastım yatıyom ben abi
Iyi geceler kardes.sikma canini kasan hala saglam.yarin devam edersin.sansin bol olsun.250 bastigina pisman olmazsin umarim.grsrz250 bastım yatıyom ben abi
Sıkıntı yok abi can sıkılmadı olur öyle şeyler artıdayız hala zaten yarım devam ederizIyi geceler kardes.sikma canini kasan hala saglam.yarin devam edersin.sansin bol olsun.250 bastigina pisman olmazsin umarim.grsrz
Tmm kardes iyi uykular grsrzSıkıntı yok abi can sıkılmadı olur öyle şeyler artıdayız hala zaten yarım devam ederiz
Arkadaşa cenabetlik bulaştı galiba nereye oynasa penaltı kaçıyorMal cori p6 kacirdi ilk yari
yat kalk bana dua et dost ben tersını demesem olmazdı@erhanbey22 hani 200tl ile 300 bile çvrlmzdi 3k çvrdm ve bu ay borç sıfır 5k çkim için vbete teşekkür ederim 😆😆😆😆
Arada ışe yariyorsun dost arada ama☺yat kalk bana dua et dost ben tersını demesem olmazdı
sen dost senın boyle konusmaların var mı ıse yaradıgın zamanlarArada ışe yariyorsun dost arada ama☺
Sanada günaydın ☺sen dost senın boyle konusmaların var mı ıse yaradıgın zamanlar
günaydın kanka erken kalkan yol alır dıyolar erken kalkıyoz ama daha 1 adım ılerı gıtmedık nedenSanada günaydın ☺
Orasını bende çözemedim dost ne yapsak yol alamıyoruz hep yerimizdeyiz aw☺günaydın kanka erken kalkan yol alır dıyolar erken kalkıyoz ama daha 1 adım ılerı gıtmedık neden
sonumuz hayra cıkar ınsallah dostOrasını bende çözemedim dost ne yapsak yol alamıyoruz hep yerimizdeyiz aw☺
Inş dost bu konuyu silikoncu eko dosta danişmak lazim o yolunu bilir☺sonumuz hayra cıkar ınsallah dost
silikoncunun tabancası bozukmus dost alalım bı tabanca nesesı yerıne gelsınInş dost bu konuyu silikoncu eko dosta danişmak lazim o yolunu bilir☺
Tabanca bozuk ise sıkıntı dost biz alsakta eskisinin yerini tutmaz☺silikoncunun tabancası bozukmus dost alalım bı tabanca nesesı yerıne gelsın
Geldim dost silikonda bi ince tutukluk vardı çok şükür şuan aktif çalışıyo eşe dosta indirim var dostlarInş dost bu konuyu silikoncu eko dosta danişmak lazim o yolunu bilir☺