Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Epstein 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
İnsan yerine koyup yorumunu yap dedik sen hakaret ediyorsun görmezden mi gelicez
Nerde hakaret ettim la anlaman da bile problem var senin . Boka taş atma yüzüne sıçrar lafı tam şu anda bu durumu anlatıyor. Takıl şimdi sen . Modlar görünce bu konuyu kaldırır zaten

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Rahatsız oldum ağa konudan birde gelmiş yorumlarınız önemli diye bizden bu igrenclige ne diyoruz onu merak etmiş
Abartma la sende sanki suçu işleyen konu sahibi gibi davranıyorsun adam kendi psikolojisi içinde asamamis olayı burda paylaşmak istemiş neden bu kadar muhalif oldun

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
Abartma la sende sanki suçu işleyen konu sahibi gibi davranıyorsun adam kendi psikolojisi içinde asamamis olayı burda paylaşmak istemiş neden bu kadar muhalif oldun
Lan böyle bir konu hiç açılmasın zaten neyi anlamıyorsun.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Rahatsız oldum ağa konudan birde gelmiş yorumlarınız önemli diye bizden bu igrenclige ne diyoruz onu merak etmiş
Brom adamin nicki forumdaki arama kismina yaz adam actigi konulari gor hakkinda fikrin olusur.ne yazikki boyle uyelerde var forumda yapicak bisey yok.yerinde olsam konudan cikar bu uyeyide engellerim kafan rahat olur 😉

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
968
113
Yorum ne olcak kanka bir avuç orospu evladı kaçırılan küçücük kızlarla fantezilerini yaşamak için ada kiralamışlar. Ne diyebiliriz buna allah hepsinin belasını bu dünyada verir de görürüz umarım. Hepsi yana yana can versin inşallah
Amin dost

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
Brom adamin nicki forumdaki arama kismina yaz adam actigi konulari gor hakkinda fikrin olusur.ne yazikki boyle uyelerde var forumda yapicak bisey yok.yerinde olsam konudan cikar bu uyeyide engellerim kafan rahat olur 😉
Aynen öyle yapıyorum şimdi

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Bu bolder de kolpanın önde gideni reis cok takılma 😂

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,354
2,885
113
Bu konu neden açıldı şimdi anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...