- 4,623
- 2,551
- 113
Dost adamda ciğer yokki, 20 yaşındaki genç yerlerde sürünür bu 90 dk maçtan çıkıp 1 saat sonra tekrar 90 dk. oynar. En büyük özelliği kondisyonu zatenKante 36 yaşında dost adam 3 günde bir mac oynayamaz ki
Dost adamda ciğer yokki, 20 yaşındaki genç yerlerde sürünür bu 90 dk maçtan çıkıp 1 saat sonra tekrar 90 dk. oynar. En büyük özelliği kondisyonu zatenKante 36 yaşında dost adam 3 günde bir mac oynayamaz ki
Vallahi takılıyorsa bir şeylere o ciğer Onda da kalmamıştırDost adamda ciğer yokki, 20 yaşındaki genç yerlerde sürünür bu 90 dk maçtan çıkıp 1 saat sonra tekrar 90 dk. oynar. En büyük özelliği kondisyonu zaten
Kante 32 yasindaymis calissin diye yasi buyitulmus kucukken 😂✅Dost adamda ciğer yokki, 20 yaşındaki genç yerlerde sürünür bu 90 dk maçtan çıkıp 1 saat sonra tekrar 90 dk. oynar. En büyük özelliği kondisyonu zaten
Adam Arabistan dan geldi o eski kondisyonu yok suan forest maçında açık ve net şekilde belli olduDost adamda ciğer yokki, 20 yaşındaki genç yerlerde sürünür bu 90 dk maçtan çıkıp 1 saat sonra tekrar 90 dk. oynar. En büyük özelliği kondisyonu zaten
Bol şanslar %99 gelmesi lazım
Bol sans icini ferah tut 2 Leer iy danValla dostum açıkçası Kasımpaşa sondan 3. ama az gol yiyor basit gol yemiyor. GS yenildi bununda gazı ile hızlı başlarlar diye düşündüm.
Riskli olduğu kesin, tövbeliydim Fenerbahçe ye oynamaya, ne zaman oynasam ters sonuç çıkıyor bu tabuyuda yıkarım inşallah
Yebrik