Bozma Bence bozunca geliyor gelmese bile hiç olmazsa OynamışsınEkli dosyayı görüntüle 937656
dostlar 10k dan 500 kalmıştı oda gitsin diye kupon yaptım 5k gelicek bi maça bu st.pauli alırmı bozayımmı şuan bozmaya 2k veriyo yoksa cepte 0tl olucak berabere biterse
benimde icimden bozmamak geliyo muro baskanBozma Bence bozunca geliyor gelmese bile hiç olmazsa Oynamışsın
Bozma bencebenimde icimden bozmamak geliyo muro baskan
Asıl mesele bu zaten kasa olmayınca bozuuyoruz sonra geliyor kupon hiç yoktan iyi diyirsan bozEkli dosyayı görüntüle 937656
dostlar 10k dan 500 kalmıştı oda gitsin diye kupon yaptım 5k gelicek bi maça bu st.pauli alırmı bozayımmı şuan bozmaya 2k veriyo yoksa cepte 0tl olucak berabere biterse
Gelip geçiciyse bi 1000 lik ateşle be muroGelmezse para Gelip geçicidir ama gelirse 5K cebine girecek 3K Karlı
Hahahahhh@hhahahahaaadammmmmmmmmmmmmm. YaaaaaaaaaaBozma delikanlı adama yakışmaz
Muro şu an kafasına sıkmak üzere sıfırlarla oynuyor 😄Gelip geçiciyse bi 1000 lik ateşle be muro
bende öyle birşey bekliyomda kanka yapacak bisey yok bozdurma kapandı 90+ larda bekliyom onların golünü ama umarım atamazlarHoffenheim atar
@emirsavas
Kalbinin sesini dinle akışına bırak dostumEkli dosyayı görüntüle 937656
Ozaman İnş atamazbende öyle birşey bekliyomda kanka yapacak bisey yok bozdurma kapandı 90+ larda bekliyom onların golünü ama umarım atamazlar
Adamın dibi ne yapıyorsunHoffenheim atar
@emirsavas
İnşallah Kralbende öyle birşey bekliyomda kanka yapacak bisey yok bozdurma kapandı 90+ larda bekliyom onların golünü ama umarım atamazlar