Bütün sohbet konuları kapanmış malesef konusacak yer kalmadı link soracak maç fikri soracak yer kalmadı ya konu açacağız her bilgi için yada diğer konulara yazcaz bu sefer konulardam Ban yiyecek sohbet yasak diye 😅 buna da alışcaxz@Shellac konuların kapatılması konusunda sitemim var iletmek isterim, binlerce onbinlerce mesajı burada aile gibi sohbet edip forumda o şekilde aktif kalıyorken elimizden alıyorsunuz evet bazen yanlıslar oluyor ama sizin kurallarınız gayet açık kişilere direkt yaptırım uygulayabilirsiniz şu an foruma girme amacımız bile kalmadı siz konuları kapatınca benim gibi bir ton insan aynı fikirdedir muhtelemen
Evet oda olur sohbet etmeden çok zor çünkü@Shellac senin yönetiminde bi sohbet konusu açman gerekiyor sohbet konusu şart bence
Foruma genel ni sohbet konusu bile olsa olmalı@Shellac senin yönetiminde bi sohbet konusu açman gerekiyor sohbet konusu şart bence
Forum bizim için sadece kumar değil aktif olduğumuz sosyal bir platform haline gelmişti dostlarımızla, @ShellacEvet oda olur sohbet etmeden çok zor çünkü
Uzun soluklu bir roll konusu açıp orda sohbet edelim her gün yeni bir roll konusu puhhForum bizim için sadece kumar değil aktif olduğumuz sosyal bir platform haline gelmişti dostlarımızla, @Shellac
Gruba Darbe vuruldu geçmiş olsunŞiir yazmakta mı yasaklandı 😅 sadece kupon paylaşıp pra mı dağıtalım nerde fikir alışverişi yapalım
Gruba değil genel olarak tüm sohbet gurupları yasklammıs artık bizle ilgisi yokGruba Darbe vuruldu geçmiş olsun
Muroyla senin vardı bi şikayetler olmuştur ondan öyle bi karar alınmıştırGruba değil genel olarak tüm sohbet gurupları yasklammıs artık bizle ilgisi yok
Hayır hepsi kapanmış ve açmakta yasakmış vlpsver faln vardı onlrda kapanmışMuroyla senin vardı bi şikayetler olmuştur ondan öyle bi karar alınmıştır
Bakmadım vardır bisi geçmiş olsun tekrarHayır hepsi kapanmış ve açmakta yasakmış vlpsver faln vardı onlrda kapanmış
İyi oldu bir yandan da hem girmiyorduk son bçr haftadır pek hemde çok zamanımıxı alıyordu orda sohbet etmek şimdi arada bir girer yatırım promolarına falan bakar çıkarız çok zaman öldürüyorduk oralardaBakmadım vardır bisi geçmiş olsun tekrar
Evet sayfa sayıları azalmaya başlamıştı büyük olaylar olmadan kapanması hayırdır belkiİyi oldu bir yandan da hem girmiyorduk son bçr haftadır pek hemde çok zamanımıxı alıyordu orda sohbet etmek şimdi arada bir girer yatırım promolarına falan bakar çıkarız çok zaman öldürüyorduk oralarda
Kesin meto kapattırmıştır blender metoHayır hepsi kapanmış ve açmakta yasakmış vlpsver faln vardı onlrda kapanmış
Hangi kafayla yazmışım bunu bilmiyorum ama o günden daha derin bir yalnızlık çekiyoruz geçen süre esnasındaÇın çın ötüyor yüreğimin kökünde
Şu dünyanın ıssızlığı
Tanrı kimsenin başına vermesin
Böyle bir yalnızlığı!
Sohbet konuları yasaklandı her sohbet konusunun 24 saat ömrü varLosersa ne oldu la bu konu ne 😂
Hadi ya enteresanmışSohbet konuları yasaklandı her sohbet konusunun 24 saat ömrü var
Tarihin tozlu sayfaları arasındaki yerini aldı kankaLosersa ne oldu la bu konu ne 😂