- 587
- 279
- 63
yok göndermiyor min işlem sınırı diyorGonderemiyomusun trx le
yok göndermiyor min işlem sınırı diyorGonderemiyomusun trx le
Dogecoin minimum 8 doge gonderebiliyorsun. 4 doge coin kesinti yapiyor. 1 dogecoin 4,70 tl filan herhaldeselam millet konudan alakasız olarak bu binance global min işlem 10 usd yapıyor acaba daha düşük işlem yapma şansım varmı acaba
kral onu nasıl yapıcaz siteye yatırım yaparken dogecoin yok sitelerdeDogecoin minimum 8 doge gonderebiliyorsun. 4 doge coin kesinti yapiyor. 1 dogecoin 4,70 tl filan herhalde
Holiganda filan minimum 10 tl yatirabiliyordun. Simdi hem holigan hem jojo minimum yatirimi 100 yl yapmis.Yani holi, jojo da filan var dogekral onu nasıl yapıcaz siteye yatırım yaparken dogecoin yok sitelerde
tşkrler reis şimdi oldu saolsın cok pek bilgi sahibide degilim bu krptodan felan ama işime yaradı yatırım sagladım saolHoliganda filan minimum 10 tl yatirabiliyordun. Simdi hem holigan hem jojo minimum yatirimi 100 yl yapmis.
Rica ederim.tşkrler reis şimdi oldu saolsın cok pek bilgi sahibide degilim bu krptodan felan ama işime yaradı yatırım sagladım saol
oda yanlış yatırdık inş gecer hesabaRica ederim.
Yanlis derken yanlis ağı sectiysen ya da yanlis hesaba gonderdiysen gecmez. Miktari yanlis yazdiysan geceroda yanlış yatırdık inş gecer hesabageçmezsede ugraşmıcam
yatıırım yaparken kripto bsc sectım yatırım yaparkende bsc sectim gönderdimYanlis derken yanlis ağı sectiysen ya da yanlis hesaba gonderdiysen gecmez. Miktari yanlis yazdiysan gecer
Siteler genelde dogecoin agini kullaniyordu. Senin gonderdigin site de bsc varsa gecer herhalde o zamanyatıırım yaparken kripto bsc sectım yatırım yaparkende bsc sectim gönderdim
vardı bsc sectim desteğe baglandım beklyirmSiteler genelde dogecoin agini kullaniyordu. Senin gonderdigin site de bsc varsa gecer herhalde o zaman
Tamam gecer umarim. Haydi uyudum ben iyi geceler.vardı bsc sectim desteğe baglandım beklyirm
iyi gecelerTamam gecer umarim. Haydi uyudum ben iyi geceler.
4520 bende var lazımsa satılır başkan sana iki misli verir2570 elmasım olmuş bu elmaslar ne işe yarıyor ve nasıl kullanıyoruz
Başkan bankadir2570 elmasım olmuş bu elmaslar ne işe yarıyor ve nasıl kullanıyoruz
Litecoin ile yatırım yapabilirsin min max yok everylerde ama her sitede varmı onu bilmiyorumselam millet konudan alakasız olarak bu binance global min işlem 10 usd yapıyor acaba daha düşük işlem yapma şansım varmı acaba