Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elde Para Tutamama

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,321
1,890
113
valla ben bıraktım sayılır sitelere 1 aydır yatırımı kestim giriş dahi yapmıyorum çoğuna kod denk gelirse onları alıyorum site bişey eklerse onu kullanıyorum inan hayatımda da hiçbir değişiklik olmadı slotların bu sahteliği para ödememesi kendi kendine soğuttu beni sağolsun ayrıca eğer bırakmak için teşvik arıyorsanız banka hesabınıza veya site hesabınıza girip son işlemlerinize bakın benim yatırım çekim nerdeyse %52 kazanç %48 kayıp olarak görünüyor %2 lik kazanç için geçirdiğim sinir krizleri yaşadığım stresler boşa geçen onca vaktim %2 kazanmak için miydi yada kaybetmek içinmiydi bunu sorun kendinize

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,198
825
113
Allah bizi kurtarsın bro.

Belki de zengin olmamızı engelliyor bu kumar. :D

Belki de fakire fukaraya dağıtmaz bu mallar, kumarda kaybeder bir gecede serveti diyordur mevlam. :)

Kurtuluş lazım bize. :)
Ya eskiden neler neler oluyormuş hepten aklımda kalmış bunu unutmuyorum yeni acemi oyuncu pokere geldiğinde paraliysa tabi ilerleyen ellerde tak bı şişe yere dusururlermis bilerek acemi oyuncu kafayı arkadoner önüne donene kadar eller floş Royal olur bı çanta parasını alirlarmis zengin acemi ama kendini poker surat sananlardan neler neler tutetehey

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
aldığını faize kiltle kriptoda vs min 1 yıllık. istesen de ölsen de dokunamazsın

hongo17

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
6
3
Bütün bankalar patlak 6-7 haciz var oynamaya devam ödeme alıyorum ama 1 kere borca yatırdıgımı hatırlamoyorım olay karmaşık hale geldi saldım bende artık

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
Bütün bankalar patlak 6-7 haciz var oynamaya devam ödeme alıyorum ama 1 kere borca yatırdıgımı hatırlamoyorım olay karmaşık hale geldi saldım bende artık
agacım bir çok kişi o halde zaten anası babası kapatıyor milleti bakma dışarda carladıklarına

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Kendini tutamayanlar altın yaptırıp yakınına teslim etsin ve istesem de belli bir süre verme diye tembihlesin. Banka mevduat faizi birşey vermiyor. Hatta enflasyon değerinin altında veriyor. En iyi ihtimalle kafa kafaya veriyordur. Zaten banka yıllık %30 veriyoruz diyorsa onu %21 gibi düşünün. Elinize geçecek net oranı değil, brüt oranı söylüyorlar size. Yani enflasyonun altında mevduat faiz kazancı veriyor bankalar. Bu da alım gücünüz düşüyor demek

Altın alıp ta uzun vadede üzülen hiçkimse olmadı şimdiye kadar

Son düzenleme:

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
Kendini tutamayanlar altın yaptırıp yakınına teslim etsin ve istesem de belli bir süre verme diye tembihlesin. Banka mevduat faizi birşey vermiyor. Hatta enflasyon değerinin altında veriyor. En iyi ihtimalle kafa kafaya veriyordur. Zaten yıllık %30 veriyoruz diyorsa onu %21 gibi düşünün

şunu yapabilenler maaşlı çalışandan çok birikim yapar valla yemesi içmesi dahil

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
şunu yapabilenler maaşlı çalışandan çok birikim yapar valla yemesi içmesi dahil
2011 yılında 1.000 dolarlık bitcoin alanların parası şu an 39.000 katı ile çarpılıyor :)

2011 yılında bitcoin sadece 2 dolardı. Şu an 78 bin dolar. Yani o zamanki 1.000 dolarlık bitcoin yatırımı şu an yaklaşık 40 milyon dolar eder

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
165
60
28
2011 yılında 1.000 dolarlık bitcoin alanların parası şu an 39.000 katı ile çarpılıyor :)

2011 yılında bitcoin sadece 2 dolardı. Şu an 78 bin dolar. Yani o zamanki 1.000 dolarlık bitcoin yatırımı şu an yaklaşık 40 milyon dolar eder
Ben bitcoinden bu kadar kazanan olduğunu sanmıyorum dostum çok büyük bir kitle sadece iki katını görünce bozdurmuştur. Paranın hesabını bilmeyenen ve oradaki paraya ihtiyacı olmayan ancak yüksek rakamları kazanır o yıllarda yatırım yapan kimse bu kadar beklememiştir emin ol.

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
517
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
Ailen bankadir

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Kendini tutamayanlar altın yaptırıp yakınına teslim etsin ve istesem de belli bir süre verme diye tembihlesin. Banka mevduat faizi birşey vermiyor. Hatta enflasyon değerinin altında veriyor. En iyi ihtimalle kafa kafaya veriyordur. Zaten banka yıllık %30 veriyoruz diyorsa onu %21 gibi düşünün. Elinize geçecek net oranı değil, brüt oranı söylüyorlar size. Yani enflasyonun altında mevduat faiz kazancı veriyor bankalar. Bu da alım gücünüz düşüyor demek

Doğru bu arada en iyisi altın

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
531
113

ben ablama veriyorum ama kredi kartlarını patlatıp yine oynuyorum, kartları ödemek için yine oynuyorum ve bu bir döngüye dönüşüyor :D bu kez ödersem telefonu çöpe atacağım anca o şekil olur.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
3,415
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
Evliysen Esinle bekarsan annen le konuş . Durumu anlat oynuyorum duramıyorum , elimdeki gidiyor de . Her kazandığında bir kısmını altın yap onlara ver kollarına bilezik yapsınlar .... Erkek adamsan annenin yada eşinin elindeki bilezige göz dikmezsin! Zaten benim diye bir düşünceye kapılma o yüzden başta konuş onlarla verdiğinde unutucaksin artık . Belirli bir seviyeye geldiğinde bekarsan evlenmen için kullanırsın evliysen arsa yada ev alırsın eşinin üstüne ... Başka türlü tutamazsın senin ulasacagin herseyi satarsın benim şuan el avuç boş ama hanımda 6 annemde 3 bilezik var TOKİ çıkmazsa eminevimden eve peşinat vericez .

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
3,415
113
Evliysen Esinle bekarsan annen le konuş . Durumu anlat oynuyorum duramıyorum , elimdeki gidiyor de . Her kazandığında bir kısmını altın yap onlara ver kollarına bilezik yapsınlar .... Erkek adamsan annenin yada eşinin elindeki bilezige göz dikmezsin! Zaten benim diye bir düşünceye kapılma o yüzden başta konuş onlarla verdiğinde unutucaksin artık . Belirli bir seviyeye geldiğinde bekarsan evlenmen için kullanırsın evliysen arsa yada ev alırsın eşinin üstüne ... Başka türlü tutamazsın senin ulasacagin herseyi satarsın benim şuan el avuç boş ama hanımda 6 annemde 3 bilezik var TOKİ çıkmazsa eminevimden eve peşinat vericez .
Bu süreçte icram için bile bozmadilar yani borca o altınların rahatlığı ile girersen icraatı çekeceksin ... Eşim asla vermiyor sağolsun icraya düşersem kendim kazanınca kapatıyorum kapatamazsam maaştan gidiyordu

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,114
1,146
113
2 sene önce 500k çekmiştim onu yedik ondan sonra herşey tepetaklak oldu 1 milyon borçla mücadele ediyorum

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,295
1,996
113
KUMAR OYNAYAN ADAM BİRİKİM YAPAMAZ ELDEDE TUTAMAZSİN ALTİN ALSAN SABAHİNDA BOZDURURSUN