Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elde Para Tutamama

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,178
28,205
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
Kardeş çünkü artık 30 k lar ınsanın gözüne 1 2 bin gibi geliyor anca borç ödersin o paraya onun dışında ne yapacan altın alsan iki tane çeyrek anca onu da zaten bi kaç güne bozarsın telefon almaya kalksan ne alacan o paraya Karalar bağlamana o yüzden hiç gerek yok yine kazanırsın

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,358
14,396
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
Odana yada Eve bakacaksın gözüne çarpan eski yada hoşuna gitmeyen ne varsa yenileyeceksin kumardan başka türlü para tutamazsın altında alsan euroda alsan gider satarsın , satılamayacak ürünler alacaksın yedim diyeceksin bu kadar net.

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,782
10,826
113
Kimse iradeden bahsetmesin çünkü zaten iradeli olan insan parayı oralara getiremez bile, 3/5 k olunca oynarken eli titrer o yüzden bu iş irade ile alakalı değil

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
301
101
43
Herkesin tek problemi bu

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
Bende aynıyım 3 kuruşluk kodlardan çekim yapıp yatırıp her hafta en az 20 30 bin lira çekip geri atıyorum muhtemelen seninde inat ettiğin bi site var diğerlerinden çekip orda eritiyorsun bizim sorunumuz bu. Ben 3 yıl baywinle holigana bi tutuldum her yerden çekip oraya atıyodum baktım olmayacak 1 kuruş bile çekim yok saldım 2 aydan beride zenbete tutulduk merdiven altı dolandırıcı betcolardan bile çekim yaptığım oldu saçma sapan sitelerde ha verdi ha verecek diye diye ömrümüzü çürütüyoruz kaç araba parası gitti böyle
slot oynamıyorum ya siteyle alakası yok durumun

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
Kimse iradeden bahsetmesin çünkü zaten iradeli olan insan parayı oralara getiremez bile, 3/5 k olunca oynarken eli titrer o yüzden bu iş irade ile alakalı değil
forum kullanan adamlar sen kumarbaz olmussun yazık ayağı çekiyor xd biliyoruz zaten kendini neden inkar etme cabasındasın

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
692
113
2 ay önce ay içerisinde iki üç siteden 150 bin cekim vardır hepsiyle altın yaptım gram 1 ay sonra irademe dayanamayıp hepsini gün gün bozdurdum elde avuçta hiçbir şey kalmadı şimdi borç almaya devam ediyorum o şans bir daha da gelmez kötü bir olay

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
2 ay önce ay içerisinde iki üç siteden 150 bin cekim vardır hepsiyle altın yaptım gram 1 ay sonra irademe dayanamayıp hepsini gün gün bozdurdum elde avuçta hiçbir şey kalmadı şimdi borç almaya devam ediyorum o şans bir daha da gelmez kötü bir olay
şans gelir kankam 2 3 tane win streak yanlışlıkla bi 5 oran falan derken elbet oluyor keşke borca bulaşmasaydın

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
692
113
şans gelir kankam 2 3 tane win streak yanlışlıkla bi 5 oran falan derken elbet oluyor keşke borca bulaşmasaydın
Çok değil her ay maaş yattıkça arkadaş aile ödüyorum ama bu her ay tekrar ediyor bankalarda güncel toplam 30 bin kalmıştır 3 ay önce 100 bindi yine azalttım ama para yatırmadan kazanç istiyorum olmayınca hop ana paraya bulaş sıkıntı

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
850
113
Benimde geri atmıyim diye 20 30 bin nakite çekip gece 3 4 te kafa güzel ATM ye yürüdüğüm oldu bi kaç kere çok ağır bağımlıyız biz

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,634
2,840
113
Kumar oynuyorsan gayet normal değil mi sence de? Buna istediğin şekilde bir çözüm ara, bulamazsın. Bırakmadığın sürece bu döngü her daim böyle devam edecek.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,228
2,002
113
600kya yakın altın var bozup hayatta atmam ama bankadan alıp borç yspmıslıgım oldu o da bıttı kod mod ordan burdan şans dönüyor öyle takılıyorum büyük oynayan büyük kaybeder bir gün ben yaşadım borca da girdim zamanında gerek yok strrese

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,634
2,840
113
Benimde geri atmıyim diye 20 30 bin nakite çekip gece 3 4 te kafa güzel ATM ye yürüdüğüm oldu bi kaç kere çok ağır bağımlıyız biz
Öyle yapınca daha çok gidiyor inan. Çok denedim. Paranın hesabını yapamıyorsun bu sefer de.
Paranın değeri yok ki gözümüzde. Arkadaşlarım 10 tl indirim kovalıyor 2 tane evi var 2 arabası var. 10 tl indirimli ürün alınca dünyalar onun oluyor.
Benim günde 100 200 k içeri girdiğimiz okuyor kalp atışım bile hızlanmiyor artık. Bu bile heyecan oluşturmuyor. O denli sirayet etmiş içime. 18 yıl oldu bu sene. Nasıl hayattayım hala aklım almıyor onca strese rağmen.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
836
113
Kumar oynamak ile Kumarbaz olmak farklı birşey. Sen de artık kumarbazsın maalesef kardeşim. Kumarbaz günün sonunda kaybetmeye mahkumdur. Hepimiz öyleyiz burada.
Siz kumarbaz gormemissiniz demişti yıllarca kumarhane işleten dayım

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,228
2,002
113
Kazananları görüyorum ben bırde bunın arka planı var kaybeden kaybettigini gizler 5 kazsnır forumda şov yapar 10 kaybettiğini unutur kısa vadeli kazanırsan harcıcaksın ne borç parayla oynanır ne emanet parayla büyük oynarsan büyük rezillik çekersin en iyisi chill takılmak

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
850
113
Öyle yapınca daha çok gidiyor inan. Çok denedim. Paranın hesabını yapamıyorsun bu sefer de.
Paranın değeri yok ki gözümüzde. Arkadaşlarım 10 tl indirim kovalıyor 2 tane evi var 2 arabası var. 10 tl indirimli ürün alınca dünyalar onun oluyor.
Benim günde 100 200 k içeri girdiğimiz okuyor kalp atışım bile hızlanmiyor artık. Bu bile heyecan oluşturmuyor. O denli sirayet etmiş içime. 18 yıl oldu bu sene. Nasıl hayattayım hala aklım almıyor onca strese rağmen.
Aynen öyle çok haklısın para rakamdan ibaret gözüküyor artık, 7/24 ekran başında olduğumuzdan para algısıda sinir sistemi de gidiyor insanlıktan çıkmışız haberimiz yok

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
836
113
Kazananları görüyorum ben bırde bunın arka planı var kaybeden kaybettigini gizler 5 kazsnır forumda şov yapar 10 kaybettiğini unutur kısa vadeli kazanırsan harcıcaksın ne borç parayla oynanır ne emanet parayla büyük oynarsan büyük rezillik çekersin en iyisi chill takılmak
Borç paraylada kumarmi oynanır