Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elde Para Tutamama

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,590
643
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,790
11,658
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
İrade meselesi

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,044
386
113
Aynı ben

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
1,037
113
Bu şekil altın alsan oda gider kumardan zengin olamassin anca günün geçer yediğin ictigin

majorka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
106
43
Copytrading yapiyorum parayi elleyemiyosun zaten got korkusundan para oldugu yerde minik minik artiyo dolar bazinda

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,993
113
balkondan direkt atlıyosun komple kurtuluyotsun

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Altın yapmak en mantıklısı aralıkta 10 çeyrek +10gr 22 ayar bilezik yaptım üstüne 40 k koydu bugüne kadar son 1 kaç gündür düştü ama önemli değil yıl sonuna kadar 2x yapacak hepsi

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Birde hırsına yenik düşüp de sakın birikimini mahvetme paran mı bitti bonus kovala kod kovala kendini yatıştır ben öyle yapıyorum bu hafta 50 k kadar çıktık ama aptallık edip geri verdik o yüzden daha dikkatli olucam bende yoksa al ver sürekli zaman kaybı + psikolojik çöküntü

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113
Kumar oynamak ile Kumarbaz olmak farklı birşey. Sen de artık kumarbazsın maalesef kardeşim. Kumarbaz günün sonunda kaybetmeye mahkumdur. Hepimiz öyleyiz burada.

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Ailemden birine ver ama alamayacagin birine yada bu kumlarla alakası olmayan dostuna

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,347
1,938
113
Helal olsun sen en azindan tutturuyorsun ben bu lanet futbola girdim gireli aylardır para çekmeyi unuttum hayır standart 2.5 üstü oynuyorum oda gelmiyor

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
849
113
Bende aynıyım 3 kuruşluk kodlardan çekim yapıp yatırıp her hafta en az 20 30 bin lira çekip geri atıyorum muhtemelen seninde inat ettiğin bi site var diğerlerinden çekip orda eritiyorsun bizim sorunumuz bu. Ben 3 yıl baywinle holigana bi tutuldum her yerden çekip oraya atıyodum baktım olmayacak 1 kuruş bile çekim yok saldım 2 aydan beride zenbete tutulduk merdiven altı dolandırıcı betcolardan bile çekim yaptığım oldu saçma sapan sitelerde ha verdi ha verecek diye diye ömrümüzü çürütüyoruz kaç araba parası gitti böyle