- 47,650
- 52,031
- 113
Kaybetmedi kaybetse oran 2 ye çıkardı
Kaybetmedi lavukPusudayim![]()
Aynen bulaşılmaz daha o orana değmezHay aksi ilk seti aldı kıymeti kalmadı
Basket at basketHay aksi ilk seti aldı kıymeti kalmadı
Bende onu dıcektımPhila maçı her periyotu üst olucak bugun 3.periyot 54.5 üst makul
Bol şans rahat gelir bence 60 barajını görürler yineKusuratı attım
Ekli dosyayı görüntüle 130144
RastgelsınKusuratı attım
Halledek bunuda sonra yatacamBol şans rahat gelir bence 60 barajını görürler yine
Küsürat diyince 30 40 bastı sandım rakama bakınca neyin Küsüratı la buKusuratı attım
Dost futbola hiç bulaşmak istemiyorum. Gol beklerken kanser ediyor insanı. O yüzden baskete devamArjantin futbollar hep üst nba de iki maçta hep üst oldu 2 per bu gece para olsaydı bişeyler yapabilirdik
Aynen futbolu bende sevmiyorum bende genelde masa tenisi basket takılırımDost futbola hiç bulaşmak istemiyorum. Gol beklerken kanser ediyor insanı. O yüzden baskete devam![]()
Basket ıyıdırDost futbola hiç bulaşmak istemiyorum. Gol beklerken kanser ediyor insanı. O yüzden baskete devam![]()
Baskette de çok saçma olaylar dönüyo bazen reco 3 sayı bekliyorum 3 dk da atamıyorlar kanser oluyomBasket ıyıdır
Sorma o basıma cok gelıoBaskette de çok saçma olaylar dönüyo bazen reco 3 sayı bekliyorum 3 dk da atamıyorlar kanser oluyom
Çok doğru. Tam kazandım dediğin maçlar bir anda tersine dönebiliyor başketteBaskette de çok saçma olaylar dönüyo bazen reco 3 sayı bekliyorum 3 dk da atamıyorlar kanser oluyom